Pik een hittegolf op je liefste met de Double Spice – Bralette Set! Deze unieke en kleurrijke lingerie set is uniek ontworpen om koppels een spannende avond vol verrassingen te bezorgen. De Double Spice – Bralette Set geeft een subtiele, stijlvolle en sexy accent. De set komt met een top, hemdje, geborduurde slip, een zachte witte doek en een smal zwart gordeltje. De set heeft een pasvorm die zich aan jouw lichaam aanpast en in alle gevallen tot een goed resultaat leidt. De Double Spice – Bralette Set staat garand voor spannende avonden vol sensueel plezier en ongekend beleven!

Eigenschappen Double Spice – Bralette Set

– Gemaakt van luxueuze zijde en satijn met elastische stof en een subtiel zwart gordeltje
– Ideaal voor koppels die spannende speeltjes aan hun seksbeleving willen toevoegen
– Zorgt voor een verbeterde stilstaandeenheid in bed
– Geeft een gepassioneerde look en verbluffende resultaten
– One size fits all
– Zeer comfortabel en duurzaam tegelijk

Wat is de Double Spice – Bralette Set?

De Double Spice – Bralette Set is een unieke en kleurrijke lingerie set ontworpen om koppels een spannende avond vol verrassingen te bezorgen. Deze stijlvolle set bevat een bovenstukje, hemdje, geborduurde slip, een zacht wit doekje en een smal zwart gordeltje. Doordat de pasvorm zich aan je lichaam aanpast levert het in elke gevallen goed resultaat op voor een gepassioneerde look en verbluffende resultaten. Verder is de set gemaakt van luxueuze zijde en satijn met elastische stof en subtiel zwart gordeltje.

Hoe kan de Double Spice – Bralette Set gebruikt worden?

De Double Spice – Bralette Set is bij uitstek geschikt voor koppels die spannende speeltjes in bed willen toevoegen. Door het dragen van de set, is er een verhoogde stilstaandeenheid die leidt tot een betere sensuele connectie. Hierdoor kan je elkaar beter voelen, waardoor je sessies nog leuker worden. Je kan variëren met sexy stripteases, spelletjes enzovoorts. Verder kan je de set gebruiken als lingerie of als een verrassingsgeschenk aan je partner.

Voor wie is de Double Spice – Bralette Set bedoeld?

De Double Spice – Bralette Set is vooral bedoeld voor koppels die op zoek zijn naar extra spanning en verrassing in hun seksleven. Het is ideaal voor het blussen van de vonken die al aanwezig zijn of voor het creëren van nieuwe ervaringen. De pasvorm is universeel, dus je kan de set met je slanke en volslanke lichaam dragen. Verder is de set comfortabel en duurzaam tegelijk.

Hoe kan de Double Spice – Bralette Set je seksleven verbeteren?

Met de Double Spice – Bralette Set kunnen koppels hun seksleven naar een hoger niveau tillen. De set bevordert de sensuele connectie tussen partners en creëert gevoelens van passie en sensualiteit. Door de sexy en kleurrijke lingerie aan te trekken, zal je je partner meteen betoveren. De Double Spice – Bralette Set verhoogt de spanning via erotische stripteases en spelletjes en dit leidt tot een ongekende ervaring die koppels niet snel zullen vergeten.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Double Spice – Bralette Set gebruiken?

Met de Double Spice – Bralette Set zijn er nog veel meer manieren om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Koppels kunnen kiezen voor erotische massagemolens, , anale seksspeeltjes of koppelechtgenoten. Wat je ook kiest, je kan er zeker van zijn dat de Double Spice – Bralette Set zal zorgen voor vele avonden vol genot en plezier.

Hoe moet je de Double Spice – Bralette Set reinigen?

De Double Spice – Bralette Set is gemakkelijk te reinigen. Om te voorkomen dat de kledingstukken hun kleur verliezen, moeten ze gewassen worden met speciale reinigingsmiddelen. Vet en stift dienen handmatig verwijderd te worden met een milde zeep en water. Gebruik daarnaast een speciale lingeriedoek om de kleding voortaan mee te wassen.

Aanraden voor klanten om de Double Spice – Bralette Set te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een erotische kledingstuk dat je seksleven naar een hoger niveau kan tillen, is de Double Spice – Bralette Set de perfecte keuze. Deze kleurrijke en kwalitatieve lingerie set is een must-have voor koppels die op zoek zijn naar gevarieerde sekservaringen. Om jezelf te verwennen met de Double Spice – Bralette Set, raden wij aan om deze te bestellen bij de seksshop Ladykiller.nl. Hier kan je ook terecht voor tal van andere speeltjes en toys die je seksleven naar een hoger niveau tillen. Twijfel dus niet langer en proef de magische affecties van de Double Spice – Bralette Set. Geniet van een dampende en opwindende ervaring!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

, ,

Kleur

,

Barcode

4061504005355, 4061504005386, 4061504005362, 4061504005379