Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring is een speeltje dat staat voor tweevoudige, intensieve verwennerij. Deze Rabbit C-ring combineert de spanning opbouwende, vibrerende schokken met een veelzijdige C-ring die de bloedtoevoer naar de penis beperkt door de sangradingen te beperken. Het is een ideale optie voor zowel mannen als vrouwen die willen genieten van intensief seksueel vermaak. Met Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring kan je tegelijkertijd twee sensaties tegelijk voelen, intern en extern.

Eigenschappen Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring:
– Comfortabel materiaal
– Lekker flexibel
– Verstelbare band
– Stimulerende schokken
– Speels ontwerp
– 8 verschillende functies
– Waterdicht
– Eenvoudig in gebruik

Wat is Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring?

Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring is een stijlvolle, slimme Rabbit C-ring die erop is gericht een uitgebreide en explosieve ervaring te creëren. Je kan de schokken en vibraties gemakkelijk aanpassen naar jouw persoonlijke behoeften. Het heeft 8 verschillende vibratiefuncties, waaronder twee verschillende vibrerende koppen voor de en anale stimulatie. Door de verstelbare band om de penis en het lichaam van de gebruiker past het seksspeeltje zich perfect aan naar ieders persoonlijke behoeftes.

Hoe kan je Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring gebruiken?

Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring is perfect als solo-speeltje voor iedereen die het wil gebruiken. Voor vrouwen is het een geweldig seksspeeltje voor clitorale, anal en vaginale stimulatie. Het kan ook op verschillende manieren worden gebruikt binnen partnersex, zoals voor een verbeterde bloedcirculatie tijdens seksuele activiteiten.

Voor wie is Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring bedoeld?

Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring is een seksspeeltje dat voor iedereen is bedoeld die wil genieten van een zekere mate van controle en spanning tijdens seksuele activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een intensere stimulatie, meer variatie of gewoon een seksspeeltje dat je kan meenemen wanneer je op reis bent, dit seksspeeltje is perfect voor iedereen die iets vers want wil in hun seksleven.

Hoe kan de Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring je seksleven verbeteren?

De Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring maakt de seksuele stimulatie intenser en de ervaring intenser. Omdat het zo krachtige vibraties heeft, kan het helpen om climax gemakkelijker bereiken. Ook kan het helpen om een betere bloedcirculatie te bereiken, vooral als je het gebruikt tijdens partnersex. Dit kan abnormale bloedstroom voorkomen. De schokken zorgen ook voor een meer genotvolle ervaring tijdens de seks en kunnen een extra dimensie toevoegen aan een vermoeiende seksuele routine.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring combineren?

Je kan de Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring samen met andere speeltjes en toys combineren om een verrijkende seksuele ervaring te creëren. Een goed idee is om het te combineren met een clitorale stimulator, speeltje of lippenstift . Als je andere speeltjes wilt gebruiken, zorg dan dat deze gemaakt zijn van hetzelfde materiaal als Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring.

Hoe reinig je de Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring?

Het is belangrijk om de Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring goed en met zorg te reinigen voordat het opnieuw gebruikt wordt. Om het seksspeeltje schoon te maken, kun je het beste warm water en een pH-neutrale, niet-agressieve zeep gebruiken. Vergewis je er ook van dat het sekstoy volledig is opgedroogd voordat je het opbergt om schimmelvorming of bacteriën te voorkomen.

Probeer de Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring bij Ladykiller.nl

Wil jij je seksleven laten verrijken met de Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring? Bestel deze dan snel bij Ladykiller.nl. Bij ons vind je niet alleen de Double Delight – Vibrerende Rabbit C-ring maar ook een breed scala aan andere speeltjes en toys. Bezoek vandaag nog onze seksshop en kijk wat er allemaal mogelijk is! Geniet van jouw meest intieme momenten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518012043