Met zijn fijne afmetingen van 25,5 cm en modern design is deze Doorzichtige met Ballen een must-have voor elke liefhebber van sextoys. Deze dildo is een klas bij zichzelf, met een slanke, stevige schacht, een gezwollen eikel en een vlakke voet met twee balletjes aan de onderkant. Met deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm ben je verzekerd van een premium-ervaring bij elke seksuele sessie.

Deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm heeft de volgende eigenschappen:

– Gemaakt van flexibel maar stevig materialen voor een realistische, warme en stevige ervaring.
– Afmetingen: 25,5 cm in lengte, 5,5 cm in diameter.
– Comfortabeler gevoel bij het gebruik dankzij de zachte puntige voet met twee balletjes eraan.
– Siliconen met hoog glansoppervlak en speciale structuur voor meer stimulatie.
– Beschikbaar in een transparant, doorzichtige kleur.

Soort Sextoy

De Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm is een klassieke realistische dildo uit de categorie sextoys. Dit type speeltje is perfect voor singles en koppels die op zoek zijn naar fijn, comfortabel en soepel genot. De dildo heeft een gladde afwerking met een zachte voet, hoog glansoppervlak en speciale structuren die extra stimulatie bieden.

Gebruik van de Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm

Deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm kan worden gebruikt tijdens solo-spel of met een partner om sensueel en geraffineerd te spelen. Stel jezelf open tijdens intieme seksuele ervaringen met deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm. Het wordt aangeraden om een glijmiddel te gebruiken bij het gebruik van deze dildo voor een comfortabelere ervaring. Probeer het ook in een op besturing gebaseerd seksspeeltje voor een sensationele, geavanceerde zoektocht naar plezier.

Voor wie is de Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm?

Deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm is met name bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een stevige, comfortabeler en realistische ervaring, terwijl het ook leuk blijft. Deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een seksspeeltje met een realistisch gevoel.

Hoe kan de Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm je seksleven verbeteren?

De Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm kan je seksleven op verschillende manieren verbeteren. Door de flexibele afwerking en het comfortabele design wordt elke seksuele sessie extra spannend. Gebruik de slanke schacht en stevige voet met twee balletjes en verken de sensatie van soepele, ontspannende stoten of aangename vibrerende bewegingen. U kunt ook kiezen om deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm te gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes voor meer intense ervaringen.

Met welke andere seksspeeltjes kan de Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm gebruikt worden?

Deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm is perfect te combineren met andere seksspeeltjes, zoals , butt plugs, anale ballen, klemmen of sextoestellen. Onderzoek verschillende combinaties als je de spanning wilt verhogen in je seksleven.

Hoe moet de Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm gereinigd worden?

Deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm moet na elk gebruik schoongemaakt worden. Reinig de dildo met zachte antibacteriële zeep en warm water om bacteriële infecties te voorkomen. Gebruik een luchtdrogend doekje of een droge doek om de dildo af te drogen. Om een hygiënische en veilige sessie te verzekeren wordt aangeraden om de dildo te reinigen voordat en na elke seksuele activiteit.

Probeer de Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm

Als je op zoek bent naar een soepel, stevig en comfortabeler seksspeeltje, dan is de Doorzichtige Dildo met Ballen – 25,5 cm perfect voor jou. Probeer dit klassieke seksspeeltje en beleef intense, echte sensaties. Bekijk onze seksshop Ladykiller.nl voor meer informatie en voor de beste prijs.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078941692