Vele mensen zijn op zoek naar een nieuwe verassing in de slaapkamer. De Doorzichtige met Ballen – 20,5 cm biedt precies wat je zoekt. Deze dildo maakt van elke slaapkameravond een avontuur vol plezier. Ben jij klaar voor een sensuele reis? Hieronder vind je de eigenschappen van de Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm.

– Afmetingen: 20,5 cm in lengte, doorzichtige, schattige en kleurrijke dildo
– Gemaakt van hoogwaardige materiaal, zacht en flexibel
– Met realistische ballen voor extra stimulans
– Geen geurdeelten en perfect te gebruiken met waterbasis, siliconen en antiseptische
– Handig formaat

De Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm

De Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm is een prachtig vormgegeven sextoy. De dildo is 20,5 cm lang en afgerond en flexibel zodat je relatie anale en vaginale stimulatie krijgt. Het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en sluit naadloos bij de contouren van je lichaam aan. De dildo heeft ballen die aan het eind bevestigd zijn voor extra stimulans. Ook de pijn is hierdoor beter te verduren.

De Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm is perfect te combineren met waterbasis, siliconen en antiseptische glijmiddelen voor een optimaal speelplezier. Bovendien is de sextoy dankzij het materiaal van kwaliteit geen geurdeeltjes.

Gebruik van de Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm

De Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm is bedoeld voor iedereen die in de slaapkamer iets extra's wil toevoegen aan de ervaring. Of je nu solo of met je partner speelt. Hij is ideaal om met beide handen vast te houden, of je kan de partner de dildo laten hanteren. De Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm is ook perfect voor anale stimulatie. Je kan hiermee variëren met de diepte, druk en hoeken. Stimulatie zowel vaginale als anale stimuleren.

Voor wie is de Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm?

De Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm is voor iedereen die op zoek is naar iets extra's in de slaapkamer. Koppels gebruiken de sextoy voor extase en genot. Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm kan ook zeer goed worden gebruikt door singles. De dildo draagt bij aan een ongekende seksueel plezier. Ook dragers van een kunnen deze dildo er mooi op aansluiten.

Verbeter je seksleven met Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm

De Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm is perfect om je seksleven een opwaardering te geven. Of je nu je eerste seksspeeltje bent, of al een kei bent in seks, met deze Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm kun je je seksualiteit versterken. Met de Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm verken je plekken, manieren en spanningen waar je nog nooit bent geweest. Een moment van openheid, genot, verkenning, ontdekking en nieuwe sensaties.

Gebruik de Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm met andere speeltjes en toys

De Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm is perfect te gebruiken voor koppels of solo-gespeeld. Je kan de dildo combineren met andere sextoys, zoals een buttplug, voor een nog intensere sensatie. Je kan ook kiezen voor om de stimulatie met de dildo te versterken. Je partner of jezelf kan gebruikmaken van clitorale vibrators om nog meer genot te krijgen. Of je kan kiezen voor klemmen en materialen voor zachte SM en Bondage spelletjes.

Hoe de Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm te reinigen

Houdt je Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm altijd schoon! Gebruik wat milde zeep en warm water om je sextoy schoon te maken. Zorg er ook voor dat je sextoy goed drooggehouden wordt. Je kan ook een speciale sextoy cleaner gebruiken om je sextoy te reinigen.

Doe de Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm uitproberen in onze online seksshop Ladykiller.nl

Ben jij klaar om de Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm te ervaren? Bestel deze allround Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm in onze online seksshop Ladykiller.nl. Bij ons vind je een groot assortiment sextoys, kleding, lingerie en om van je slaapkameravontuur een onvergetelijk feest te maken. Bestellen doe je snel en discreet en je bestelling wordt keurig verpakt en verzonden. Dus als je klaar bent om de Doorzichtige Dildo met Ballen – 20,5 cm te ervaren, mag je deze today bestellen in onze online seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078941678