Doobies – Butt Plug Set is een must-have voor iedereen die graag experimenteert met anale seksuele stimulatie. Deze set van 3 vormen van pluggen, variërend van klein tot groot, heeft een comfortabele top bovenaan voor extra stimulatie en een stevig, flexibel middengedeelte voor een gemakkelijke penetratie. Deze butt plug set geeft je de mogelijkheid om eindeloos van je anale seksuele avonturen te genieten.

Voordelen van Doobies – Butt Plug Set:

– Uniek ontwerp voor extra stimulatie.
– Gespikkeld patroon voor een stevige grip.
– Sterk dubbelzijdig vuurvast oppervlak.
– Gemaakt van veilig, flexibel materiaal.
– Stille stof voor gemakkelijk gebruik.

Wat is de Doobies – Butt Plug Set?

De Doobies – Butt Plug Set is een set van 3 pluggen, die allemaal een andere grootte hebben. Elke butt plug is voorzien van een comfortabele bovenzijde met een patroon voor extra stimulatie en een stevig, flexibel middengedeelte voor gemakkelijke penetratie. Deze set is ideaal voor beginnende en ervaren anale seksuele experimenten.

Hoe kan de Doobies – Butt Plug Set gebruikt worden?

De Doobies – Butt Plug Set kan eenvoudig gebruikt worden om anale seksuele stimulatie te ervaren. De pluggen kunnen worden ingebracht in verschillende posities, afhankelijk van hoe je seksuele avontuur eruit ziet. Voordat je de butt plug gaat gebruiken, is het goed om glijmiddel te gebruiken en je anus te verzorgen met water of een specifiek reinigingsmiddel voor anale seksuele stimulatie.

Voor wie is de Doobies – Butt Plug Set bedoeld?

De Doobies – Butt Plug Set is geschikt voor iedereen die zin heeft in een anale seksuele ervaring. Het is ideaal voor mensen die minder ervaring hebben met anale seksuele stimulatie; of juist voor diegenen die al bekend zijn met anale seksuele avonturen.

Hoe kan de Doobies – Butt Plug Set je seksleven verbeteren?

Anale seksuele stimulatie met behulp van de Doobies – Butt Plug Set kan nieuwe dimensies aan je seksleven toevoegen. De pluggen in deze set bieden progressieve stimulatie, waardoor je op een veilige manier de grenzen van wat je echt leuk vindt kunt verkennen. Deze stimulatie kan een sterk, intens orgasme opleveren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Doobies – Butt Plug Set gebruiken?

Je kunt de buttplug set die je makkelijk met andere speeltjes en toys combineren. Probeer bijvoorbeeld een of in combinatie met de butt plug. Dit zal je de kans geven om verschillende sensaties te ervaren en je seksuele ervaringen te verdiepen.

Hoe dien je Doobies – Butt Plug Set correct te reinigen?

Na elk gebruik van de Doobies – Butt Plug Set is het belangrijk om de pluggen correct te reinigen. Zorg ervoor dat je de pluggen zo snel mogelijk na gebruik reinigt met warm water en een geschikt anale seksuele spul om bacteriën te verwijderen.

Koop de Doobies – Butt Plug Set van Ladykiller.nl

Doobies – Butt Plug Set is de perfecte keuze voor iedereen die aan anale seksuele stimulatie wil doen. Dit product geeft je de mogelijkheid om jouw seksuele avonturen naar een nieuw level te brengen. Als je wilt experimenteren met anale seksuele stimulatie, zorg er dan voor dat je de Doobies – Butt Plug Set koopt bij Ladykiller.nl, dé online seksshop voor al je seksualiteit.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311473028