Introductie: De super sexy Donutring met O-ring – 15x8x35 mm van Ladykiller.nl

Hou je van spannende avonturen in de slaapkamer? Ladykiller.nl heeft een supersexy speeltje voor jou, de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm. Met deze Donutring met O-ring kom je tijdens jouw slaapkameravontuur een stapje verder. De combinatie van een naadloze O-ring en een omsluitende donutring die perfect op je penis past zorgt ervoor dat je erectie steviger en langer aanhoudt.

Met de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm langer genieten tijdens je seksavontuur

Klaar voor een seksavontuur waar het allemaal om jou draait? De Donutring met O-ring – 15x8x35 mm van Ladykiller.nl helpt je bij het verlengen van je erectie. De Donutring met O-ring is gemaakt van een stevig plastic materiaal dat is voorzien van een speciale coating waardoor het aanvoelt als super-met een luxueuze hoogglans afwerking. De Donutring met O-ring – 15x8x35 mm is licht van gewicht en heb een diameter van 15 cm, een hoogte van 8 cm en een lengte van 35 cm.

De Donutring met O-ring – 15x8x35 mm past perfect om je penis heen en is perfect voor degenen die wat meer spanning willen tijdens hun seksavonturen. Door de speciale coating aan de binnenkant van de Donutring met O-ring voel je minder speling bij de penisen daardoor blijft je erectie langer staan.

Waarom je de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm moet proberen

De voordelen van de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm:

  • Het is een naadloze O-ring met een speciale coating die je penis omsluit.
  • De O-ring is gemaakt van stevig plastic materiaal met een luxueuze hoogglans afwerking.
  • De O-ring heeft een diameter van 15 cm, een hoogte van 8 cm en een lengte van 35 cm.
  • Je kan de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl.
  • Gemakkelijk te reinigen.

De Donutring met O-ring – 15x8x35 mm van Ladykiller.nl: Wat is het en hoe gebruik je het?

De Donutring met O-ring – 15x8x35 mm van Ladykiller.nl is een unieke combinatie van een naadloze O-ring en een donutring, die perfect om de penis heen past. Het plastic materiaal is voorzien van een speciale coating waardoor er geen speling voelbaar is, hierdoor blijft de erectie langer staan en kan je nog langer van je seksavonturen genieten.

De Donutring met O-ring – 15x8x35 mm is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een stevigere erectie. Je kunt de donutring gemakkelijk om je penis heen doen door de openingen aan de zijkanten. De O-ring zorgt voor een stevigere erectie door het bloed tegen te houden in de penis.

De Donutring met O-ring – 15x8x35 mm is eenvoudig te combineren met andere seksspeeltjes uit onze winkel. Denk aan , , Dildo's en . Als je jouw seksavontuur vanaf het begin tot het einde wilder wil maken, kan je de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm perfect combineren met andere speeltjes uit onze winkel.

Voor het reinigen van de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm adviseren wij om de donutring schoon te maken met een milde zeep en warm water. Om de natuurlijke glans te behouden adviseren wij het gebruik van een speciale seksspeeltjesconditioner voor plastic.

Ontdek de geweldige wereld van Ladykiller.nl en verras je partner

Met het gebruik van de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm maak je jouw seksavonturen spannender. Maar je kunt je avontuur ook nog verder uitbreiden met andere speeltjes uit onze winkel.

Ladykiller.nl biedt een uitgebreid assortiment seksspeeltjes aan voor zowel beginners als gevorderden.
We hebben seksspeeltjes waarmee je jouw seksleven spannender kan maken. Van -seksspeeltjes zoals boeien en tuigjes, tot SM-seksspeeltjes zoals floggers en elektro-sexspeeltjes, tot vibrators, spannende glijmiddelen en erotische lingerie.

Vernieuw je seksleven met de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm van Ladykiller.nl. Probeer de Donutring met O-ring – 15x8x35 mm van Ladykiller.nl en verbeter je seksleven op een spannende manier. Verras jezelf en je partner met een nieuw speeltje en geniet van een langere, stevigere erectie.