Ontspannen plezier met de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks!
Deze unieke sextoy is veel meer dan dat – met een diameter van 4 cm is de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks een waar genot voor je seksleven, levenslange duurzaamheid en sensatie. Met de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks kunt je optimale results behalen, vrijer bewegen en maximaal plezier ervaren.

Voordelen van de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks:
– Creëert optimale druk om de penis
– Verhoogt de duurzaamheid en plezier
– Verhoogt de bloedcirculatie
– Vermindert extra sensaties in de
– Verhoogt het seksuele genot
– Creëert heerlijke sensaties durante de seks

Wat is de Donut C-Ring – Clambowl 100 Stuks?

De Donut C-Ring – Clambowl 100 Stuks is een sextoy gemaakt van Silicone en PVC, speciaal bestemd om het seksuele genot te intensificeren en de duurzaamheid van de erectie te verhogen. Door deze sextoy kunnen mannen hun seksuele mogelijkheden verbeteren en optimaal genieten. De Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks creëert meer druk op de penis, waardoor het bloed beter kan stromen en zorgt voor extra geilheid en genot bij zowel de man als de vrouw. Dit alles met een diameter van 4 cm, perfect formaat voor veel plezier.

Hoe kan je Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks gebruiken?

De Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks is eenvoudig te gebruiken, door eerst de Donut C-Ring – Clambowl 100 Stuks om de penis heen te plaatsen. Dit houdt de bloedvaten en zwellichamen open, waardoor de bloedcirculatie wordt versterkt. Daarnaast zorgt het ook voor extra druk op de penis en genot bij de man én partner. De Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks is ook ideaal om in combinatie met andere sextoys te gebruiken, denk hierbij aan en andere penisringen.

Voor wie is de Donut C-Ring – Clambowl 100 Stuks bedoeld?

De Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks is bedoeld voor iedereen die zijn seksleven wil verbeteren. Het product is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, omdat de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks een aantal voordelen heeft die je seksleven alleen maar kan verbeteren. Denk hierbij aan extra genot, verbeterde bloedcirculatie en extra intensiteit bij het vrijen.

Hoe kan de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks je seksleven verbeteren?

De Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks zorgt voor een verbetering van je seksleven door extra druk op te bouwen en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit zorgt voor meer sensatie, meer genot en maximaal genot. Daarnaast verbetert de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks ook de vrouwelijke bevrediging, doordat er extra druk wordt toegevoegd aan de clitoris, wat een heerlijk gevoel geeft.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks gebruiken?

De Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks kan door andere sextoys worden gebruikt om meer genot te creëren, zoals vibrators, andere penisringen en clitoris stimulators. Hierdoor krijgt de partner extra stimulatie, wat zowel mannen als vrouwen genot bezorgt.

Hoe kan de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks schoon gemaakt?

Het is belangrijk om je sextoys goed schoon te maken, zodat je optimaal gebruik en geniet van dit product. De Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks kan gemakkelijk worden gereinigd met warm water en een milde zeep. Om ervoor te zorgen dat de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks optimaal wordt gereinigd, raden we aan om het helemaal af te spoelen met een stofzuiger.

Waarom raden we aan om de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks te proberen en te kopen?

De Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks is een eenmalig genot voor iedereen die kiest voor maximaal plezier. Het product is gemaakt van duurzaam materiaal, biedt een optimale druk, bevordert de bloedcirculatie en creëert extra sensaties tijdens het vrijen. Wij raden je aan om de Donut C-Ring – Clambowl 100 stuks te proberen en te kopen in de seksshop Ladykiller.nl, om te genieten van de voordelen van dit unieke sextoy.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

725272730713