Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks is de perfecte toevoeging aan uw seksspeeltjecollectie. Deze veelzijdige pakket navulling van 100 stuks Donut C-Ringen biedt u alle mogelijkheden. Met deze toy kunt u seks spelen en uw seksleven verrijken. Maak de perfecte ring van één of meerdere donut c-ringen die speciaal zijn ontworpen voor prestaties en plezier.

Voordelen:

• Geschikt voor vrijwel alle penisgrootten
• 100 stuks, waarmee je urenlang plezier kunt beleven
• Diverse kleuren beschikbaar
• Comfortabel en zacht materiaal
• Voorzien van een stevige, veilige sluiting

Wat is Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks?

Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks is een unieke toy bestaande uit 100 C-Ringen, direct klaar voor gebruik. Deze C-ringen zijn ontworpen met als doel de prestaties te verbeteren en het seksuele plezier te vergroten. Ze bieden een betere, steviger erectie en een blijvende verandering in de penisgrootte.

Hoe wordt Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks gebruikt?

Gebruik slechts één Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks tegelijk en laat de toy overje penis glijden. Stop wanneer je penis stevig wordt omringd door de C-Ring. Overschrijda hierbij nooit je comfortzone. Vergeet ook niet om na gebruik de toy te verwijderen.

Voor wie is Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks?

Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks is als accessorie voor volwassenen bedoeld. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die hun seksuele prestaties en plezier willen vergroten. Het is een geschikte toy voor beginners en gevorderden.

Hoe verbetert Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks je seksleven?

Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks is de ultieme manier om de penisgrootte te verfijnen en een stevigere erectie te krijgen. Deze toy helpt uw prestaties tijdens het seksuele spel te verbeteren en biedt u zowel een stevigere erectie als een verhevigd orgasme.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks gebruiken?

Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks is een flexibel seksspeeltje dat perfect te gebruiken is als stand-alone toy. Er zijn echter tal van andere speeltjes en toys die u kunt combineren voor een intenser seksueel plezier. U kunt deze C-Ring combineren met een bal-en-ring cockring, , cock sleeves of andere seksleeftoys voor een nog beter effect.

Hoe reinig je Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks?

Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks is gemakkelijk te reinigen met warm water en een milde, niet-agressieve zeep. Schoonmaak het speeltje na elk gebruik met warm water en zeep en vermijd contact met hygiëneproducten zoals desinfecterende middelen. Droog de toy goed af of gebruik een lintdoek om de C-Ring correct te reinigen.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een speeltje dat jouw prestaties verbetert of je seksleven verrijkt, moet je Donut C-Ring – Bulk Navulling 100 Stuks zeker proberen. Koop deze toy gemakkelijk in onze seksshop Ladykiller.nl, waar we u altijd een collectie van hoogwaardige seksspeeltjes aanbieden tegen betaalbare prijzen. U word gegarandeerd urenlang plezier.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

,

Barcode

6768903847064, 6768903847071