Ladykiller.nl: De Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm

Ben je op zoek naar een innovatief speeltje voor jezelf of voor je partner? Dan hebben we voor jou de perfecte oplossing._ Ladykiller.nl is de plek om te zoeken naar een aantal van de krachtige en sensuele speeltjes voor jullie beiden! Onze Donut C-Ring Ei – 50/50 mm heeft een speciale C-ring die de scrotum en penis houdt, waardoor er een erotische spanning creëert.

De Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm is het perfecte speeltje als je op zoek bent naar een nieuwe manier van experimenteren en ervaren!

Hier zijn de voordelen van de Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm:

  • Stimuleert de bewegingsvrijheid van de penis, waardoor je meer controle krijgt over je orgasme
  • De Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie in de penis, waardoor je erecties meer gecontroleerd worden
  • De C-ring zorgt voor een verbetering van erectiesteun, waardoor het langer duurt tijdens seks
  • Het geeft een intens gevoel tijdens seks, dankzij de spanning die hij tussen benen en penis geeft
  • De 50/50-mm-ring maakt het mogelijk om hem op verschillende manieren te gebruiken en is geschikt voor iedereen.

Wat is de Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm?

De Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm is een innovatief speeltje dat tot doel heeft om het plezier tijdens seks te verhogen. Het is een soort ring die zorgt voor verbeterde bloedcirculatie in de penis, waardoor je meer controle krijgt over je orgasme. De Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier van experimenteren.

De C-ring zorgt voor verhoogde bloedcirculatie, waardoor erecties beter onder controle komen. De ring houdt de penis en de scrotum bij elkaar, waardoor er een erotische spanning ontstaat tijdens seks.

De zacht PU-rubberen ring van de Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm is verborgen in het stevige aluminium-ei en heeft een omvang van ongeveer 50/50 mm. Hierdoor is hij geschikt voor iedereen.

Hoe gebruik je de Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm?

Het gebruik van de Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm is eenvoudig. Voordat je de ring gaat gebruiken, raden we je aan om hem eerst goed schoon te maken met warm water en een milde glimzeep.

Je kunt de ring vervolgens aanbrengen door het ei te plaatsen over de penis en met een stevige grip de huidige tugging-sensatie te behouden. De C-ring zorgt voor een directe verbetering van de erectie en een intenser gevoel tijdens seks.

De Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm kan vervolgens gecombineerd worden met andere speeltjes uit onze winkel. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een anale of vaginale plug, een , een stijvelul of een plug met intieme pareltjes.

Voor wie is de Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm geschikt?

De Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50mm is geschikt voor iedereen. Of je nou meer controle over je orgasme wilt krijgen, op zoek bent naar een erotisch speeltje of je seksleven wilt verrijken met nieuwe ervaringen. Onze Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm biedt je een veilige en spannende manier van experimenteren met meer spanning en plezier tijdens seks.

Hoe maak je een Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm schoon?

Om de Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm goed schoon te maken, moet je eerst het ei van de C-ring verwijderen. Spoel vervolgens beide onder warm water met een milde glycerinezeep. Droog de ring en het ei daarna af met een zacht doekje en laat het goed drogen.

Als je dat eenmaal gedaan hebt, kun je de Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm terugzetten op zijn plaats en je hebt een schone en hygiënische speeltje gereed voor gebruik.

Ga voor meer met Ladykiller.nl

Kom bij Ladykiller.nl om meer te ontdekken en je seksleven weer op te peppen. In onze winkel hebben we nog meer speeltjes voor je zoals butt-plugs, , lippenstiften, , clitoris stimuleerders en peniskampen. Onze producten zijn allemaal gemaakt van de beste materialen en zo gemaakt dat je ervan zal genieten.

Wacht dus niet langer en kom naar Ladykiller.nl om jezelf of je partner te verwennen met de Donut C-Ring Anaal Ei – 50/50 mm. Een speeltje dat zorgt voor een nog meer spannend seksleven.