De Donut C-Ring met een doorsnede van 15x8x45 mm verfrist je slaapkamer ervaring!

Als je op zoek bent naar een speeltje om je slaapkamer ervaring te verfijnen, dan is de Donut C-Ring – 15x8x45 mm precies wat je zoekt. Deze C-Ring biedt jou en je partner urenlang plezier met zijn intensieve drukniveau en nagenoeg oneindige possibilities.15x8x45mm is een middelgrote C-Ring waarmee je kunt experimenteren met verschillende niveaus van stimulatie.

De Donut C-Ring – 15x8x45 mm is gemaakt om je blijvend te verrassen met zijn verschillende mogelijkheden om je lichaam te stimuleren. Je ervaart meer intensiteit en voelt meer druk. Doordat de C-Ring is gemaakt van -safe silicone, voelt het zacht en comfortabel aan en is het eenvoudig schoon te maken.

Voordelen

– Comfortabel design, gemaakt van body-safe silicone
– Extra stimulatie door de druk van de donut vorm
– Middelgrote C-Ring die perfect is voor spannende experimenten
– Makkelijk schoon te maken
– Perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers

Kom meer te weten over de Donut C-Ring met een doorsnede van 15x8x45 mm in onze shop Ladykiller.nl.

De Donut C-Ring is een speeltje dat je op verschillende manieren kunt gebruiken ter verfijning van je slaapkamer ervaring. De C-Ring is ontworpen om je partners nog sterkere sensaties te geven door de druk die de donut vorm biedt. Door het gebruik van body-safe silicone kan de C-Ring comfortabel en veilig worden gebruikt, ook als je nog nooit eerder een C-Ring hebt gebruikt.

Om de Donut C-Ring – 15x8x45 mm te gebruiken, plaats je dit speelattribuut tussen het bovenste bestanddeel van de penis vlak voor de buik en het scrotum. Vervolgens druk je de C-Ring er achter om de bloedsomloop te verhogen en meer intensiteit te ervaren. Door dit te doen krijg je de grootste mogelijke snelheid van stimulatie en kunnen jij en je partner langer genieten van elkaar.

De Donut C-Ring is ook geschikt voor vrouwen die meer stimulatie en druk willen ervaren tijdens masturbatie met seksspeeltjes. Door de C-Ring te plaatsen op een seksspeeltje zoals een rabbit of cockring ervaring je nog meer intensiteit omdat je meer druk en stimulatie voelt.

Verkrijg meer plezier in de slaapkamer met de diverse speeltjes van Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar meer opties om je slaapkamer ervaring spannender te maken, dan heeft Ladykiller.nl een verscheidenheid aan speeltjes die je kunt toevoegen of combineren met de Donut C-Ring – 15x8x45 mm. Stainless Steel Cockrings, silicone Rabbit , krachtige vibrators, Prostate Massagers en verschillende Anal Toys zijn slechts enkele van de opties uit onze spannende collectie. Al onze speeltjes zijn gemaakt van body-safe materialen, waardoor je je veilig voelt bij het experimenteren.

Na gebruik is de Donut C-Ring gemakkelijk schoon te houden met water en zeep, maar je kunt ook een speeltjes reiniger gebruiken voor een diepere reiniging en om bacteriën te verwijderen. We raden aan om na elk gebruik de Donut C-Ring – 15x8x45 mm goed te reinigen om ervoor te zorgen dat je gebruik lang meegaat.

We raden aan om de Donut C-Ring – 15x8x45 mm in onze winkel Ladykiller.nl uit te proberen voor een verbetering van je slaapkamer ervaring. Onze shop heeft alle benodigdheden om je partner te verrassen met meer intensiteit en een spannende avond. We hebben voor ieder wat wils, van discreet kleine speeltjes tot krachtige opties voor avontuurlijke tijger. Met de items in onze winkel kun je je avonturen in de slaapkamer naar een nog hoger niveau brengen. Wat je ook zoekt, je zult niet teleurgesteld zijn in de ervaring die Ladykiller.nl te bieden heeft.