De Donut C-Ring – 15x8x40 mm van Ladykiller.nl

Staat u op zoek naar een toy om uw seksleven spannender te maken? Bij Ladykiller.nl hebben we dé oplossing voor u: de Donut C-Ring – 15x8x40 mm! Deze speciale cockring heeft 15 cm diameter, 8 mm dikte en 40 mm breedte en zit in een set van twee. De donut C-Ring – 15x8x40 mm is gemaakt van hoogwaardig medische siliconen en vormt de perfecte combinatie van flexibiliteit, comfort en stevigheid.

Professionele eigenschappen van de Donut C-Ring – 15x8x40 mm

  • Met 15 cm diameter, 8 mm dikte en 40 mm breedte past de Donut C-Ring – 15x8x40 mm perfect en is een must-have in uw slaapkamerarsenaal.
  • Gemaakt van flexibel siliconen en vrij van ftalaten, heeft de Donut C-Ring – 15x8x40 mm een korte opwarmtijd.
  • Hij is zacht en comfortabel en blijft soepel, zelfs als hij stevig om de penis gegoten wordt.
  • pH-neutraal en 100% hypoallergeen, dat betekent eenvoudig en veilig gebruik voor elke klant.
  • Volledig waterdicht voor zorgeloos gebruik in bad of onder de douche.
  • Verminderde semenreiniging voor verbeterde controle over uw orgasme.
  • Kan zittend worden afgehaald voor eenvoudige reiniging.
  • De set met twee ringen is perfect voor vrij seksueel spel.

Wat is de Donut C-Ring – 15x8x40 mm?

De Donut C-Ring – 15x8x40 mm is een revolutionaire innovatie dankzij deze speciale die gemaakt zijn van medische siliconen. De dikte en grootte bieden je voller gevoel. Met de Donut C-Ring – 15x8x40 mm kan je orgasmetijd uitstellen voor beide partners, en je kunt er ook lichte druk mee uitoefenen. Maar nog belangrijker is dat de Donut C-Ring – 15x8x40 mm je meer vermogen in bed geeft.

De unieke samenstelling van materialen met de perfecte maat, Hoffelijkheid en stevigheid maken van de Donut C-Ring – 15x8x40 mm een must-have toy in elke slaapkamer. Het is ulta-veilig en comfortabel tegelijkertijd. De Donut C-Ring – 15x8x40 mm is gemaakt van hoogwaardig medical siliconen dat pH-neutraal is. Dit betekent dat u de C-Ringen van Ladykiller.nl ook veilig kunt gebruiken voor veelvuldig en lang genot.

Hoe gebruikt u de Donut C-Ring – 15x8x40 mm?

De Donut C-Ring – 15x8x40 mm is gemaakt voor meer controle over de seksuele ervaring. Elke ring van de Donut C-Ring – 15x8x40 mm geeft meer controle over de donut-vormige ring, die door de schacht wordt gevormd voor een aanpassing in de vorm van een stijve stof. Met de Donut C-Ring – 15x8x40 mm kun je je partner verrassen met nieuwe seksuele avonturen.

De Donut C-Ring – 15x8x40 mm is gemakkelijk in gebruik en fijn om te dragen. Voor het beste comfort en stevigheid raden wij aan een beetje waterbasis glijmiddel op de Donut C-Ring – 15x8x40 mm aan te brengen, voordat u deze eromheen sluit. Vervolgens kunt u de ring stevig om uw penis heen trekken. Zo behaalt u een perfecte pasvorm. De Donut C-Ring – 15x8x40 mm zal dankzij de flexibele siliconen gemakkelijk te vermijden zijn en aangenaam en stevig aanvoelen.

Voor wie is de Donut C-Ring – 15x8x40 mm geschikt?

De Donut C-Ring – 15x8x40 mm is de perfecte toy voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar meer controle over hun seksleven. Het kan de prestaties verhogen en je partner meer plezier geven. De Donut C-Ring – 15x8x40 mm past perfect bij elke penis of speeltje en is gemaakt van hoogwaardig medisch silicoon. Zo is hij ook perfect geschikt voor koppels die willen experimenteren met meer verbondenheid en seksuele openerheid.

Maar het belangrijkste voordeel van de Donut C-Ring – 15x8x40 mm is dat het je meer controle geeft over de prestaties in bed. Door de donut op de juiste manier om te stevigen, kun je het ejaculatieproces uitstellen. Daarnaast kun je de druk die tijdens het spel toegepast wordt, reguleren en met verschillende seksuele aktieveiten variëren.

Hoe de Donut C-Ring – 15x8x40 mm het leven van onze klanten kan verbeteren?

De Donut C-Ring – 15x8x40 mm voegt een extra dimensie toe aan seksueel genot. Met de Donut C-Ringen kun je je seksleven veranderen door de orgasmen uit te stellen, de prestaties te verbeteren en met andere speeltjes te variëren. De Donut C-Ringen zijn de perfecte combinatie van flexibiliteit, comfort en stevigheid.

Met Ladykiller.nl bieden we een ruim assortiment aan speeltjes voor mannen en vrouwen. Van anal toys, cockrings, , fleshlights en andere stimulatie speeltjes. Hiermee kun je je slaapkamer ervaring naar een volgend niveau krikken. Uiteindelijk draagt dit bij aan een betere en langere seksuele ervaring en intieme band met je partner.

Hoe de Donut C-Ring – 15x8x40 mm te combineren met andere speeltjes en hoe de Donut C-Ring – 15x8x40 mm gereinigd moeten worden?

De Donut C-Ring – 15x8x40 mm is van kortere duur als je goed omgaat met hygiëne. Daarom is het van groot belang dat je hem regelmatig reinigt na elk spel. Gebruik een warm sopje met een mild en niet-agressief schoonmaakmiddel, omdat dit het materiaal niet zal beschadigen. Doop het speeltje na elk gebruik kort onder warm water en laat het na het afspoelen met een schone handdoek goed drogen.

Naast de Donut C-Ring – 15x8x40 mm kun je ook andere speeltjes combineren in je slaapkamer. Als je iets extra's wilt toevoegen aan de seksuele ervaring, bekijk dan ons assortiment met specifieke speeltjes zoals , anal toys, massage tools en nog veel meer!

De Donut C-Ring – 15x8x40 mm kopen bij Ladykiller.nl

De Donut C-Ring – 15x8x40 mm biedt onze klanten veel nieuwe seksuele avonturen. Het idee om de prestaties in bed een boost te geven en het seksleven spannender te maken met een toy die zo gemakkelijk te reinigen is dat je hem altijd paraat hebt.

Als je op zoek bent naar een peperst geheim dat je seksleven een boost geeft, bestel dan de Donut C-Ring – 15x8x40 mm alleen of in combinatie met andere titillating seksspeeltjes bij Ladykiller.nl. Wij bieden prachtige sets van speeltjes die perfect gecombineerd kunnen worden met de Donut C-Ring – 15x8x40 mm. Neem vandaag nog een kijkje in onze winkel en geef je seksleven een spannende twist met onze speeltjes!