Ontdek de kracht van de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 50″ / 15 x 8 x 50 mm bij Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een spannende ervaring in de slaapkamer? Wil je jouw seksleven naar een hoger niveau tillen? Dan kan een speeltje zoals de Donut C-ring je precies dat beetje extra geven waardoor je meer geniet tijdens het vrijen. Bij Ladykiller.nl hebben we de beste en meest spannende producten voor mannen, vrouwen en stellen in ons assortiment. Onze Donut C-Ring is daar geen uitzondering op. Kies voor de Donut C-Ring en ontdek wat hij jou en je partner kan bieden.

De voordelen van de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 50″ / 15 x 8 x 50 mm

De Donut C-Ring is perfect om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. De Donut C-Ring biedt veel verschillende voordelen, zoals:

  • Het is een zacht, flexibel siliconen materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid.
  • De Donut C-ring gaat infinitely lange door.
  • Het verhoogt de sensatie en het genot tijdens de geslachtsgemeenschap.
  • Het vermint de weerstand, waardoor het gemakkelijker is om meerdere orgasmen bereiken tijdens de geslachtsgemeenschap.
  • Het staat meer bloed toe om te stromen naar de penis, waardoor de erectie harder wordt.
  • De diameter is 50 mm en dus geschikt voor iedereen.

Wat is de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 50″ / 15 x 8 x 50 mm?

De Donut C-Ring is het ultieme seksspeeltje dat perfect is voor de slaapkamer en om te delen met je partner. Het is een siliconenring die is speciaal ontworpen om te helpen bij het verbeteren van je seksleven. Het is gemaakt van een zacht, flexibel materiaal dat comfortabel aanvoelt op de huid en heeft een geleverde lengte van 0.6 x 0.3 x 50″ of 15 x 8x 50 mm en een diameter van 50 mm. De ring is eenvoudig aan te brengen door middel van de knop aan de zijkant, waardoor je veel controle hebt over de stevigheid. Met de juiste stevigheid kun je de bloedstroom naar de penis verbeteren, waardoor de erectie harder wordt, en meer gevoeligheid tijdens de geslachtsgemeenschap.

Hoe gebruik ik de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 50″ / 15 x 8 x 50 mm?

Het gebruik van de Donut C-ring is eenvoudig. Je brengt de ring eenvoudig aan op de penis door middel van de knop aan de zijkant. Controleer de stevigheid van de ring zorgvuldig, zodat je de bloedstroom naar de penis kunt verbeteren zonder de penis te knellen. Zodra de ring op de juiste manier is aangebracht, kun je meteen genieten van het verhoogde genot dat de ring biedt.

Voor wie is de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 50″ / 15 x 8 x 50 mm geschikt?

De Donut C-Ring is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een meer spannende ervaring in de slaapkamer of een manier om zijn seksleven naar een hoger niveau te tillen. De ring is vooral geschikt voor mannen die een te vroege ejaculatie willen voorkomen. Dankzij het verhogen van de bloedstroom wordt de erectie harder, waardoor het orgasme langer kan worden uitgesteld.

Combineer de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 50″ / 15 x 8 x 50 mm met een ander speeltje van Ladykiller.nl

De Donut C-ring kan ook worden gecombineerd met andere speeltjes voor een extra spannende ervaring. Bij Ladykiller.nl hebben we een breed assortiment met speeltjes voor mannen, vrouwen en stellen. Kies een leuke vibe of cockring om een extra spannende ervaring te ervaren in de slaapkamer.

Hoe reinig ik de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 50″ / 15 x 8 x 50 mm?

Reiniging is essentieel om de hygiëne te waarborgen tijdens het gebruik van de Donut C-ring. De ring kan makkelijk worden gereinigd met warm water en zeep. Droog de ring vervolgens af met een schone doek.

Probeer de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 50″ / 15 x 8 x 50 mm bij Ladykiller.nl en verfraai je seksleven!

Weet je nog steeds niet of de Donut C-Ring bij je past? Probeer hem dan in onze webwinkel Ladykiller.nl en ontdek wat hij je kan bieden. In onze webwinkel hebben we nog veel meer leuke producten die je seksleven spannender maken. Er is een breed assortiment aan speeltjes, lingerie en intiemverzorgingsproducten voor mannen, vrouwen en stellen. Kies je perfecte match bij Ladykiller.nl en verfraai je seksleven.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273535078