De Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 35” / 15 x 8 x 35 mm van Ladykiller.nl

Klaar voor wat spannende tijden? Laat jouw orgasmes tot ongekende hoogtes stijgen dankzij de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 35″ / 15 x 8 x 35 mm van Ladykiller.nl! Met een diameter van 0,3 inch en een breedte van 0,6 inch is deze elegante c-ring de perfecte accessoire voor al je avonturen in de slaapkamer.

Ontdek de functies en voordelen van de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 35” / 15 x 8 x 35 mm

De Donut C-Ring van Ladykiller.nl is jouw ideale toevoeging voor een avontuurlijke en spannende sessie. Hieronder een opsomming van enkele eigenschappen en voordelen van de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 35″ / 15 x 8 x 35 mm:

• Stijlvolle en stevige accessoire gemaakt van hoogwaardig silicone
• Zachte textuur voor extra comfort
• Gemakkelijk te reinigen met warm water en milde zeep
• Bestand tegen olie en vloeistoffen
• Bovenzijde kun je persoonlijk aanpassen dankzij laser graveer techniek
• Diameter van 0,3 inch en een breedte van 0,6 inch
• Waterdicht, dus ook geschikt voor badkamer spelletjes

De Donut C-Ring is klaar voor jouw avontuur!

Wat is de Donut C-Ring nu eigenlijk? Dit is een elegant stuk seksspeeltje, gemaakt van hoogwaardig silicone met een lekker zachte textuur die je nooit wil laten gaan. De Donut C-Ring is 0,3 inch in diameter en 0,6 inch breed, zodat hij perfect over de penis en de scrotum past.

Daarnaast kun je de bovenzijde van de Donut C-Ring aanpassen met behulp van een laser graveer techniek. Hiermee creëer je een uniek stuk speeltje, geheel aangepast op je eigen smaak. Omdat de Donut C-Ring is gemaakt van silicone is het bestand tegen olie en vloeistoffen, en is het volledig waterdicht.

Gebruik je de Donut C-Ring op de juiste manier?

De Donut C-Ring past perfect om de penis en de testikels, en zorgt zo voor extra gevoel en een verhoogde bloedstroom. Hierdoor neemt de sensitiviteit van de penis toe, waardoor je extra effectief klaarkomt.

De Donut C-Ring breng je makkelijk aan, en het beste kan je een glijmiddel gebruiken als je de ring aanbrengt. Smeer de ring licht in en plaats deze om je edele delen. Als je de Donut C-Ring op de juiste manier aanbrengt zal je zenuwuiteinden dankzij de extra bloedstroom meer aandacht krijgen. Hierdoor kan je meer genieten van de seks ervaring met je partner(s).

Voor wie is de Donut C-Ring geschikt?

De Donut C-Ring is zeker geschikt voor iedereen die het wat spannender aan wil doen in de slaapkamer. De ring heeft meerdere voordelen voor zowel mannelijke als vrouwelijke klanten.

De mannelijke klanten genieten van extra gevoel en extra genot, en de vrouwelijke klanten kunnen de Donut C-Ring gebruiken voor extra gevoel en stimulatie voor de clitoris.

Om het nog een stukje spannender te maken kan je de Donut C-Ring ook combineren met andere speeltjes voor verdere stimulatie. In onze winkel Ladykiller.nl kan je tal van verleidelijke vinden om je seks avontuur een extra boost te geven.

Hoe reinig je de Donut C-Ring?

Het merk is zeer hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek en water. De Donut C-Ring kan je ook even door een lauw bad halen voor een extra frisse schoonheid. We raden aan om ook op waterbasis in de winkel Ladykiller.nl te gebruiken.

Kom nu naar Ladykiller.nl!

Het is tijd om je seksleven om te gooien met de Donut C-Ring – 0.6 x 0.3 x 35” / 15 x 8 x 35 mm van Ladykiller.nl. Begint je nieuwsgierigheid al te stijgen? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel en bekijk onze andere beschikbare categorieën waar we speeltjes voor beide geslachten aanbieden.

Van clitorale stimuleertjes tot voorbind dildo's, je vind het allemaal in onze shop en is het kiezen van het perfecte speeltje een fluitje van een cent. Ontdek het hier en nu, en geniet van spannende seks sessies met de Donut C-Ring van Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273535047