Kom erachter wat seksueel bevredigend is met de Donkey – – 10″ / 26 cm! Deze dildo met bijzondere eigenschappen ziet eruit met een grote paardenkop met zachte oren, een prachtig kleurrijk patroon, en een wat dikker middenstuk dat voor een goede, gerichte stimulatie zorgt. De Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm is een perfecte toy voor koppels, maar ook alleen te gebruiken voor solo spelletjes, waarmee je jouw en bevrediging verder kunt uitdiepen.

De Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm heeren:
• Gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal
• Grootte: 10″ / 26 cm
• Gewicht: 390 gram
• Realistischere look, kleur en aanvoelen dan de traditionele silicoon dildo's
• Zachte oren en een comfortabel middenstuk dat voor extra gerichte stimulatie zorgt
• Met een stevige handvat

Wat is de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm?

De Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm is een realistische paardenkop dildo, gemaakt van hoogwaardige siliconen materialen. Met een grootte van 10″ / 26 cm en een gewicht van 390 gram is de dildo perfect voor zowel beginners als professionele gebruikers. De zachte oren en het comfortabele middenstuk hebben een extra gericht stimuleringsvermogen, met de stevige handvat en het kleurrijke patroon ziet de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm eruit als een mooi, geraffineerd design item.

Hoe gebruik je de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm?

De Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm kan gebruikt worden in alle gangbare manieren die bekend zijn bij seks speelgoed, waarbij dildo's als een traditioneel item worden beschouwd. Maar voor de mensen die meer kwetsteligheid en realiteit wensen, is de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm gemaakt. Gebruik in dat geval kleine gebaren en zachte aanrakingen om de , de of een mannelijk P-spot te stimuleren. De Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm kan ook gebruikt worden in koppels spelletjes.

Voor wie is de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm bedoeld?

De Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie in hun seksleven. Het is bedoeld voor alleenstaanden, maar ook voor koppels. Ook iedereen die al enige ervaring heeft met seks speelgoed, maar voor wie de klassieke stijl te stil, plat en oudbollig is, is de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm bedoeld.

Hoe kan de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm je seksleven verbeteren?

Met de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm kun je jouw seksuele ervaringen verder uitdiepen en vernieuwen. Het geeft je de mogelijkheid om op een leuke en vrijblijvende manier nieuwe posities uit te proberen, waardoor je kunt ontdekken welke stilen het beste bij je passen. Daarnaast geeft de hoogstaande kwaliteit die het product biedt extra zekerheid dat het altijd opnieuw gebruikt kan worden.

Met welke andere speeltjes of toys kan je Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm gebruiken?

De Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm kan gecombineerd worden met andere seks speeltjes of toys. Je kunt de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm gebruiken met of clitorische stimulatoren, cockrings, G-spot , speeltjes, lube, en andere seksuele .

Hoe kan de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm gereinigd worden?

De Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm gemakkelijk opwarmbaar met lauw water en een mild wasmiddel, zoals toy cleaner. Gebruik een vochtige lap en schrob de dildo schoongemaakt al het resterende vuil. Droog hem vervolgens af met een handdoek.

Waarom zou u de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

De Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm is een topkwaliteits dildo die perfect is voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie. En of je nu beginner of gevorderd bent, wees er zeker van dat de dildo een aangename, gerichte stimulatie geven, met een krachtige, dikkere structuur. Bij Ladykiller.nl bemachtig je de Donkey – Dildo – 10″ / 26 cm voor een aantrekkelijke prijs, en kom je erachter wat seksueel bevredigend kan zijn met deze prachtige dildo!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044220816