Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood: een spannende kledingstuk voor kinky avonturen

Liefdespuzzels Ladykiller.nl biedt de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood aan: een -setje dat spannende avonturen belooft. Met de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood kunnen mannen en vrouwen hun fantasie verwezenlijken en hun leven in de slaapkamer naar een hoger niveau tillen. Verras jezelf en je partner met deze in Nederland volledig gemaakte kledingstuk.

Features en voordelen van de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood

De Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood heeft veel features en voordelen:

  • Verfraait en verhoogt het niveau van seksuele ervaringen
  • Gemaakt in Nederland met hoogwaardige stoffen
  • Verstelbare bandjes en omgeslagen lintjes aan zijkanten voor meer comfort
  • Open cup design en mini-broekje om gezichtsverlies en extra spanning toe te voegen
  • Het setje is beschikbaar in verschillende kleuren
  • Soepel, comfortabel en weinig layer-jes voor optimaal gebruiksgemak

De Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood voor mannen en vrouwen

De Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood is gemaakt voor mannen en vrouwen die hun leven in de slaapkamer naar een hoger niveau willen tillen. Het setje is gemaakt van hoogwaardige, geselecteerde, plantaardige stoffen die comfortabel zijn aan de huid. Met een mix van polyester en composietmaterialen is het setje soepel, comfortabel en dragen het aangenaam. Zowel mannen als vrouwen kunnen de set aantrekken om hun leven te verwezenlijken en te experimenteren met professionele en kinky .

De Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood is ontworpen in een verleidelijke, open cup design met verstelbare banden voor optimaal comfort. De portefeuille heeft een omgeslagen lintje aan de zijkanten om extra interessante technieken toe te passen en een mini-broekje is ook bijgevoegd. Zo kunnen partners gemakkelijk gezichtsverlies en extra spanning aan hun seksuele ervaringen toevoegen. Het setje is beschikbaar in verschillende kleuren, zoals rood, geel, turquoise, wit, zwart, paars en roze.

Combineer de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood met andere kinky speeltjes uit onze shop

In onze shop Ladykiller.nl vind je nog veel meer leuke kinky speeltjes om je Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood mee te combineren. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze selectie lovehoes, , de stripper pole en ons sling. In de collectie van Ladykiller.nl vind je ook leuke accessoires zoals lijmpleisters, , , bindingsgewoonten en zelfs gebruiksvoorwerpen. Zo kun je alles verzamelen wat je nodig hebt om jouw kinky avontuur te starten.

Hoe reinig je de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood?

Het is belangrijk om de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood te wassen vóór en na het gebruik ervan. Was het setje met lauw water en milde zeep en gebruik een zachte borstel of doek om dekrassen te verwijderen. Laat de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood niet veel tijd in het water zitten en spoel na het wassen goed uit met koud water. Laat het setje vervolgens lucht drogen.

Laat je verleiden met de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood van Ladykiller.nl

Wil je je leven in de slaapkamer spannender maken? Bekijk dan onze selectie kinky speeltjes op Ladykiller.nl en laat je verleiden door de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood. Deze kledingstuk maakt jouw seksuele ervaringen spannender en vervult al jouw fantasieën. Dus waarom wacht je nog? Bestel de Dolled Up 2-delig Halter Setje – Rood van Ladykiller.nl en ga meteen op avontuur in de slaapkamer.

Kledingmaat

,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

196018062755