Dizer – Wetlook Short met Veters

De Dizer – Wetlook Short met Veters, verkrijgbaar bij Ladykiller.nl, is een innovatief speeltje dat is ontworpen om je spelletjes in de slaapkamer nieuw leven in te blazen. Perfect voor koppels die op zoek zijn naar een opwindende boost in hun seksleven. Ontdek het verschil tussen dit kinky speeltje en andere seksspeeltjes!

De Dizer – Wetlook Short met Veters is een mooie, sexy short met veters die je klant kan gebruiken voor een spannende avond. Met dit speeltje kunnen koppels elkaar nieuwe manieren laten ontdekken om de kinky fantasieën waar te maken die ze altijd al wilden uitvoeren. Dit speeltje wordt geleverd met een aantal strikken die genoeg ruimte bieden om de short op meerdere manieren in te stellen.

Functies en Voordelen

Functies

– Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal voor langdurig plezier.

– Short beschikt over veters voor diversiteit in stijl.

– Inspireert koppels om nieuwe seksspeeltjes te ontdekken.

– Licht van gewicht, dus het kan gemakkelijk worden vervoerd.

– Midden gesneden voor plezier gedurende de hele avond.

Voordelen

– Door het gebruik van de veters kunnen koppels elkaar verbazen met een geweldige nieuwe stijl.

– Verschillende stijlen en looks die gecreëerd kunnen worden met de veters.

– Met een aantal strikken kan de short heel makkelijk een geweldige nieuwe kinky stijl krijgen.

– Ideaal voor paren die op zoek zijn naar een opwindende boost voor hun seksleven.

– Duurzaam en spannend speelgoed waar koppels nog jarenlang van kunnen genieten.

De Dizer – Wetlook Short met Veters

De Dizer – Wetlook Short met Veters is een kinky speeltje dat is ontworpen om je spelletjes in de slaapkamer spannender te maken. Het is een goede optie voor koppels die leuke manieren zoeken om hun seksleven nieuw leven in te blazen. De short heeft veters die kunnen worden gebruikt voor een spannende avond. Je klant kan de veters een persoonlijke touch geven door de short op een diverse manier te stylen. Met de short kan je klant elkaar nieuwe manieren laten ontdekken om kinky fantasieën uit te voeren.

Hoe te gebruiken

De Dizer – Wetlook Short met Veters is erg eenvoudig te gebruiken. Je klant kan de veters gebruiken om de pasvorm en stijl van de short aan te passen zodat het past bij ieders behoeften en fantasieën. De strikken bieden veel ruimte voor verschillende manieren van stylen. De short is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het lang meegaat.

Voor wie is dit geschikt?

De Dizer – Wetlook Short met Veters is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een opwindende boost in hun seksleven. Het is ideaal voor koppels die kinky fantasieën willen waarmaken. Het is een goede optie voor degenen die nieuwe manieren van spelen willen verkennen.

Hoe het leven kan verbeteren

De Dizer – Wetlook Short met Veters kan het leven van je klant in de slaapkamer op ieder niveau verbeteren. Het is een verrassend speeltje waarmee je klanten hun seksleven een interessante boost kunnen geven. Het is erg leuk om de stijl en pasvorm te spelen en combineren met andere speeltjes van onze winkel Ladykiller.nl.

Hoe te combineren

De Dizer – Wetlook Short met Veters laat ruimte voor een scala aan fantasieën en technieken. Je klanten kunnen deze combineren met andere speeltjes zoals handcuffs, een oogmasker of kneepjes. Koppels kunnen elkaar ook verbazen en verrassen met de verschillende manieren van stylen en het persoonlijke karakter dat ze geven aan de short met veters.

Reiniging

Om het speeltje in de beste staat te houden dient je klant een milde zeep en warm water te gebruiken om het te reinigen. Om kleurverlies of vervorming te voorkomen, is het belangrijk dat je klant het speeltje niet aan hoge temperaturen of chloor blootstelt.

Eindconclusie

De Dizer – Wetlook Short met Veters is een geweldig speeltje waarmee je klanten veel kinky fantasieën waar kunnen maken. Verras je klanten of verras jezelf met dit spannende speeltje! Het is een ideale optie voor koppels die hun seksleven een boost willen geven. Ontdek hier de bijbehorende categorieën in onze shop en maak je seksleven leuker met onze andere speeltjes, kledingstukken, en meer! Verzacht de nacht met een verleidelijke touch van verfijnde kinky stijlen. Ladykiller.nl staat altijd klaar om u te helpen met al uw seksspeeltjes!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

5904986982389, 5904986984383, 5904986989388