Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks bij Ladykiller.nl

Verleiden en verliefd worden begint met kleinigheden én kan gaan ontbranden zoals een vuurwerk met een kleine stimulans. De Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks, met honing- en kaneelsmaak van ladykiller.nl is dé perfecte stimulans!

Deze massage olie is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat cannabis-rook: een cocktail waar je alleen maar verliefder van kunt worden. Genieten van een romantieke massage met deze magische olie is het resultaat, waarna je gegarandeerd de nachtrust in zal vallen als een baby.

Voordelen Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks

De Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks heeft vele voordelen die fanatieke massageliefhebbers niet kunnen weerstellen:

  • Heeft honing- en kaneelsmaak
  • Gemaakt van natuurlijke ingredienten
  • Bevat cannabis geur, voor een unieke ervaring
  • Geen synthetische toevoegingen en parfum
  • Verhoogt de bloedcirculatie wat zorgt voor meer ontspanning
  • Verwarmt
  • Verzacht de huid

Inhoud Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks

De Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks bestaat uit 12 intieme verpakkingen, waarbij elk stuk een aangenaam aroma heeft. De inhoud van de Display Cannabis – Massage Olie tankeens per verpakking 5 milliter, en wordt geleverd in verpakkingen van 12 stuks.

Deze olie is bovendien alleen geschikt voor gebruik buiten het lichaam. De samenstelling van de Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks bevat slechts 100% pure ingrediënten, met in hoofdrol de cannabis. Er zijn geen synthetische toevoegingen of parfum aan toegevoegd. De geur die de olie afgeeft wordt veroorzaakt door het natuurlijk ingrediënt.

Operationeel

De Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een extreem aangename massage ervaring, die je waarschijnlijk gewoon niet wilt stoppen. Omdat de olie alleen voor buiten het lichaam moet worden gebruikt, is de olie in tegenstelling tot andere oliën geschikt voor een veel groter gebied qua massage zoals bijvoorbeeld, , schouder, benen en voeten.

De Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks verwarmt wanneer het in contact komt met de huid, wat resulteert in betere bloedcirculatie en meer ontspanning. De verwarmde olie zorgt ook voor heerlijke zachtheid en verzacht de huid comfortabel.

Voor wie is de Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks geschikt?

De Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks is het beste geschikt voor stelletjes, vrienden of gewoon iedereen met een uitzonderlijke passie voor massages. De Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks is een absoluut must om te hebben in elk huis.

Met deze massage olie is het heel eenvoudig om een intieme massage te ervaren. De geurolie is voldoende om de sfeer te verhogen, maar vergeet de vele andere categorieën aan speeltjes vol sensueel plezier in onze winkel Ladykiller.nl, zoals en 's, die nog meer magie aan de massage kunnen toevoegen.

Reiniging de Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks

Het reinigen van de Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks is heel simpel. Verwijder gewoon de overtollige olie met een watje of een doek, en was de olieflessen goed met warm water en zeep en maak alles grondig schoon. Na afspoelen met water droog je het af met een stukje stof.

Aanbevelen Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks

De Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks van Ladykiller.nl is dé perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een intieme manier om sensuele avonden door te brengen met zijn of haar partner, of diegene die alleen op zoek is naar een superzachte en eenvoudige massage.

Je kunt de Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks samen gebruiken met fantasieterritorium in onze winkel, wat alleen maar meer intense verhalen en uitzonderlijke ervaringen zal opleveren. Probeer dus de Display Cannabis – Massage Olie – 12 Stuks in Ladykiller.nl en ontdek de magie van romantiek en intieme verleiding. Ladykiller.nl biedt vele categorieën aan speeltjes, zoals vibrators, dildo's en ankletet, die je leven in de slaapkamer nog spannender kunnen maken. Een heerlijke avond samen vol extreme vervoering is daarbij gegarandeerd.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513574