Discretion Geribbelde Mini Vibrator: een innemende afwezige in uw bed!

Als u op zoek bent naar een opwindende ervaring die uw seksleven uitdagender maakt, is de Discretion Geribbelde Mini hier om u te helpen. Mooi vormgegeven, makkelijk te gebruiken en voorzien van meerdere instelbare vibraties die u laten smelten van genot, is deze mini-vibrator het perfecte speeltje voor alle intieme avonturen.

De Discretion Geribbelde Mini Vibrator is gemaakt om ervoor te zorgen dat u de meest intense orgasmen hebt die u ooit gevoeld hebt. Gemaakt van hoogwaardige -safe materiaal, heeft de mini-vibrator een ultra-zacht oppervlak voor maximale comfort. Zijn geribbelde texturen doen wonderen en laat u verslaafd worden!

De Discretion Geribbelde Mini Vibrator biedt u de beste levering van genot die u ooit hebt ervaren met zijn vele instelbare trillingen die de sensuele ervaring vergroten. Ideaal om singles te gebruiken maar ook om met partners te gebruiken tijdens seksuele spelletjes.

Eigenschappen van de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator

  • Gemaakt van lichaamsveilig, vleiend materiaal
  • Speciaal geribbeld ontwerp voor extra stimulatie
  • Veel instelbare vibraties
  • Oplaadbare batterij voor langer werkvermogen
  • Compact maar effectief ontwerp
  • Geluiddemping
  • Verrijkt met een speciale saus voor extra comfortabel gebruik

De Discretion – Geribbelde Mini Vibrator: Wat is het?

Discretion – Geribbelde Mini Vibrator is een kleine maar krachtige vibrator gemaakt van de beste kwaliteit materialen die verantwoordelijk zijn voor het uitstekende en plezierige resultaat.

De Discretion – Geribbelde Mini Vibrator is compact en eenvoudig te bedienen. De Discretion – Geribbelde Mini Vibrator is voorzien van verrijkende saus die extra comfortabel werkt, waardoor het makkelijk is om deze mini-vibrator wild en gerieflijk te gebruiken. Met dit compacte opzetstuk dat een groot scala aan trillingsniveaus biedt, en met geluidsdempend materiaal, maakt de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator de beste keuze voor avontuurlijke liefhebbers.

Hoe maak je gebruik van de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator

De Discretion – Geribbelde Mini Vibrator is erg makkelijk te gebruiken. Allereerst dient u de vibrator rechtstreeks op de USB-aansluiting te verbinden om de geavanceerde batterij op te laden met de meegeleverde USB-kabel.

Zodra de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator is opgeladen, kunt u de vibrator aanzetten met de kleine knop aan de onderkant. Moeten er trillingen worden geregeld, dan kunt u deze op basis van uw voorkeur instellen met een andere knop. Elk lid kan zo de controle krijgen over zijn of haar leven in de slaapkamer.

Voor wie is de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator geschikt?

De Discretion – Geribbelde Mini Vibrator is geschikt voor beide: zowel solo-spel als spel met partners. De mini-vibrator is zacht voor de huid en maakt gebruik van lichaamsveilig materiaal dat zorgt voor het beste genot. Beide alleenstaanden en gehuwden kunnen de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator gebruiken om hun seksuele ervaring op te poetsen en het leven in de slaapkamer te verrijken.

Met een eenvoudig bedieningspaneel en verrijkende saus is de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator een buitengewoon bevredigend product dat een plezierig genot biedt. We raden u dus aan om uw ervaring te verrijken en de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator te proberen!

Hoe kan de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator het leven van onze klanten verbeteren?

De Discretion – Geribbelde Mini Vibrator kan generlei manier uw seksleven verbeteren. Niet alleen biedt hij een extreem krachtige trilling die uniek is in zijn soort, maar de mini-vibrator is ook voorzien van verrijkende saus om te voorzien in extra comfort. De untiled en geribbelde texturen aan het oppervlak maken het speeltje uniek om een ongekend genot te beleven.

U kunt ook de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator combineren met andere speeltjes zoals producten en uit onze winkel. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat uw ervaring nog intenser en leuker wordt!

Reiniging en onderhoud

Als u de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator in topconditie wilt houden, dient u eerst alle afneembaar stukje te verwijderen en deze apart te reinigen. Het is ook belangrijk dat u bij het gebruik van de mini-vibrator altijd een waterbasis glijmiddel gebruikt.

Maak na elk gebruik een milde zeepoplossing en dep de vibrator droog met een luchtige doek. Vergeet niet om de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator met behulp van een USB-kabel op te laden om het product in conditie te houden.

Ontdek nog meer opwindende speelgoedproducten bij Ladykiller.nl

In onze winkel Ladykiller.nl hebben we een verscheidenheid aan speeltjes die uw seksleven spannender kunnen maken. Of u nu kiest voor bondage producten of een ondeugende cockring, u zult genieten van een uitgebreide selectie van vibrators, drijvende kogels, clitorale stimulators en mondstukken om de spanning in de slaapkamer te verhogen.

Neem een kijkje bij ons assortiment en voeg meer plezier toe aan uw seksuele avonturen. En vergeet niet de Discretion – Geribbelde Mini Vibrator te proberen. We zijn ervan overtuigd dat je opgewonden zult zijn van de krachtige trillingen en het unieke ontwerp dat de vibrator biedt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888125379