Deze complete douchekopset is ideaal als je er altijd voor wilt zorgen dat je snel dat gevoel van volledige reinheid krijgt. De set bestaat uit een luxe douchekop met keuze uit 5 straalstanden, een flexibele slang, een aansluiting voor de douchekraan en een siliconen flexibel opzetstuk voor de anus. De douchekop biedt verborgen opbergruimte voor . Met 1 simpele handeling haal je hem er weer uit en natuurlijk kun je hem net zo snel weer opbergen. De privacydouche is ook gemakkelijk los te koppelen voor reiniging. Laat het goed drogen voordat je het terugplaatst.

De set kan op de meeste douchekranen worden bevestigd, maar voor de juiste keuze raden wij u aan de opgegeven afmetingen te controleren en te vergelijken met uw eigen aansluiting.
-De diameter van de schroefkop voor het aansluiten van de douchekraan is 1,9 cm.
– De totale lengte van de doucheslang alleen is 144 cm.
– De privacy shower heeft 5 openingen en een lengte van 12,7 cm. De ingangsdiepte is 10 cm. Maximale diameter is 1,78 cm.

Opmerking: Gebruik je een intieme douche voor zowel de anus als de vagina? Maak de binnen- en buitenkant altijd grondig schoon met warm water en een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te verminderen.

No tags for this post.
Gewicht 0,414 kg
Brand

CleanStream

Barcode

848518041401

Vrij van plastic

onbekend

Batterij

N/A

Type batterij

N/A

Kleur

Materiaal

, , , , ,

Lengte

Diameter

Lxbxh

6.3x23x27.5

Subproduct number

AG604

Barcode text

848518041401

Lxbxh text

6.3x23x27.5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Discrete Intiemdouche” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked