Inleiding
Dirty Mind Sokken – 36-41 zijn een stuk vol verleidelijke details. Perfect voor het aanbrengen van een verrassing voor jouw partner, of een gift voor jou. Deze sokken zijn net even anders dan anders. Ze zijn ademend en voelen zeer comfortabel aan. De sokken zijn gemaakt van een soft micro-bean materiaal dat super zacht en soepel aanvoelt.

Eigenschappen
– Gemaakt van een soft micro-bean materiaal
– Comfi fit
– Uitgebreide collectie in 36-41
– Verrassing voor je partner of een cadeau voor jezelf
– Zeer ademend
– Super zacht en soepel

Wat zijn Dirty Mind Sokken – 36-41

Dirty Mind Sokken – 36-41 is een lingerie collectie die bestaat uit sokken en in een uitgebreide collectie van 36-41. Deze items zijn gemaakt van een zacht micro-bean materiaal. Dit is een zacht materiaal dat super ademend is en gewaardeerd wordt om zijn comfort. Ze voelen zeer zacht aan, aangezien de stof super soepel is.

Hoe gebruik je Dirty Mind Sokken – 36-41

Je kunt deze kousen en sokken zowel als lingerie dragen als onderdeel van je seksspeeltjes spelletjes. Ze kunnen worden gedragen om je speciale partner te verrassen en om zo vuur toe te voegen aan je seksspeeltjes en seksleven. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, Dirty Mind Sokken kan worden gecombineerd met andere seksspeeltjes, zoals collars, een banden kit, een of wat je maar bedenkt.

Voor wie zijn de Dirty Mind Sokken – 36-41?

Dirty Mind Sokken – 36-41 is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een sexy lingerie in een vrij unieke stijl. Ze zijn ideaal voor mensen die grappige seksrimpels of risqu̩e rimpels willen. De sokken en kousen van Dirty Mind Sokken – 36-41 zorgen ervoor dat je er heerlijk en schattig uitziet.

Hoe verbeteren deze sokken je seksleven?

Met Dirty Mind Sokken – 36-41 kun je je seksleven verrassen met een stukje vers, sexy lingerie. Dit schattige ondergoed zorgt ervoor dat je er heerlijk en schattig uitziet. De sokken verleiden je partner met hun zachte stof en grappige details. Het zorgt ervoor dat je seksleven aanzienlijk wordt verbeterd.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kun je de Dirty Mind Sokken – 36-41 gebruiken?

Je kunt deze sokken en kousen combineren met veel andere seksspeeltjes en seks toys. Wat dacht je van een blinddoek, een banden kit, een boei of een collar? Bovendien zijn er nog veel meer functies om uit te kiezen. Neem de tijd om te experimenteren met verschillende seksspeeltjes om je seksleven te verrijken.

Hoe reinig je de Dirty Mind Sokken – 36-41

Om de Dirty Mind Sokken – 36-41 goed te reinigen, gebruik je alleen lauw water en een vriendelijke zeep. Zorg er voor dat je none-bleechstoffen gebruikt. Wring het product niet uit en leg het op een droog handdoek, met de linkerkant omhoog. Laat het product vervolgens luchtdrogen.

Probeer de Dirty Mind Sokken – 36-41 bij LadyKiller.nl

Als je op zoek bent naar een leuke seksshop om de Dirty Mind Sokken – 36-41 te kopen, dan kun je eens een kijkje nemen bij LadyKiller.nl. Deze seksshop heeft een uitgebreid assortiment aan seksspeeltjes, seks toys en lingerie voor jouw seksleven. Hier kun je de Dirty Mind Sokken – 36 41 bestellen en krijg je jouw order discreet thuis geleverd. Neem dus snel een kijkje en bestel jouw originele Dirty Mind Sokken bij LadyKiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

8714273544230