De met Ballen – 28 cm is een echte eye-catcher die je moet gebruiken als je van een ‘Avontuurlijke Seks' houdt. Met deze standaardlengte 28 cm geeft hij je dat extra statement dat je lijf zoekt. Met zijn uitstekende ballen en een nauwkeurig gebogen schacht is deze dildo een must have voor elke seksualiteit. Of je nu jouw lijf nieuwe ervaringen wil geven, een extra boost wil geven aan jouw seksleven of beide, deze Dildo met Ballen – 28 cm helpt altijd.

De eigenschappen van Dildo met Ballen – 28 cm zijn:
– 28 cm lengte.
– Ovaal gevormde ballen voor extra opwinding en stimulatie.
– Gebogen schacht voor eenvoudigere penetratie.
– Alleen voor extern gebruik.

Wat is Dildo met Ballen – 28 cm?

De Dildo met Ballen – 28 cm is een klassieke dildo dat gebruikt kan worden voor een sensationele seksuele ervaring. Met zijn 28 cm lengte is de dildo helemaal gevormd naar jouw extra lange wensen. De variatie in ballen aan beide kanten van de dildo maakt deze een perfecte kans om jouw seksleven te verbeteren. De nauwkeurig gebogen schacht zorgt voor meer comfort bij penetratie en voelt aangenaam op je huid. Ook als je van een avontuurlijke seks houdt, kun je met de Dildo met Ballen – 28 cm de juiste partner bieden die je lijf nodig heeft.

Hoe gebruik je de Dildo met Ballen – 28 cm?

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke seksuële ervaring, of iets meer wilt toevoegen aan je seksleven, dan is de Dildo met Ballen – 28 cm uitermate geschikt. De dildo laat je toe om eenvoudiger te penetreren en het bied je de zekerheid dat hij aangenaam en comfortabel voelt. Voordat je het product gaat gebruiken, breng de bijgeleverde glijmiddel aan. Dit maakt de penetratie eenvoudiger en voelt prettig aan. Zodra je in de juiste positie gekomen bent, penetreer de Dildo met Ballen – 28 cm diep in je kanaal voor optimaal genot.

Voor wie is de Dildo met Ballen – 28 cm?

De Dildo met Ballen – 28 cm is voor iedereen die avontuurlijke seks wil ervaren, of iets meer spanning wil toevoegen aan hun seksleven. Deze klassieke, standaardlengte dildo is ontworpen om de juiste ervaring te bieden. Dit product is uitzonderlijk geschikt voor sybian liefhebbers. De dildo is ook geschikt voor vrouwen en mannen.

Hoe verbetert de Dildo met Ballen – 28 cm je seksleven?

Met de Dildo met Ballen – 28 cm kun je je seksleven te verbeteren door een avontuurlijkere seksuele ervaring te bieden. De dildo stimuleert je erogene zones met zijn licht gebogen schacht en ovaal gevormde ballen. Deze ballen geven je extra opwinding die de ervaring verder versterkt. Met zijn 28 cm lengte geeft Dildo met Ballen – 28 cm je dat extra statement dat je lijf zoekt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Dildo met Ballen – 28 cm gebruiken?

Met de Dildo met Ballen – 28 cm kun je ook andere speeltjes en toys gebruiken. Je kunt de dildo bijvoorbeeld bij een ​​sybian gebruiken. Het kan ook gebruikt worden in combinatie met anale speeltjes zoals , 's of .

Hoe reinig je de Dildo met Ballen – 28 cm?

De Dildo met Ballen – 28 cm moet gereinigd worden na elk gebruik, hetzij met water en zeep, of een speciale seksspeelgoedreiniger. Omdat de dildo uitsluitend voor externe gebruik is, adviseer ik je om geen silicone- of waterbasisglijmiddel te gebruiken.

Probeer de Dildo met Ballen – 28 cm en koop hem in Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een speciale avontuurlijke seksuele ervaring, of iets meer spanning en opwinding wil toevoegen aan je seksleven, dan is Dildo met Ballen – 28 cm de perfecte match. Met deze extra lange dildo heb je optimaal genot. Voor een goedkope en betrouwbare seksshop is Ladykiller.nl de plek die je zoekt. Je kunt onze producten veilig en gemakkelijk online kopen. Kies voor een avontuurlijke seks met de Dildo met Ballen – 28 cm.

Merk

,

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

642610430053, 642610430060, 642610430077