Met de met Ballen – 23 cm kom je de meest onvergetelijke seks avonturen te maken, waar je achteraf met een glimlach op terug blikt. Deze dildo is speciaal ontworpen voor de meest intieme momenten en bestaat uit hoogwaardig PVC met een levensechte afwerking. Door zijn formaat van 23 cm biedt de Dildo met Ballen een uitdagend gevoel. De dildo weegt 313 gram en heeft een optimaal schok amortiserend effect bij het gebruik.

In deze productbeschrijving geven we je antwoord op alle vragen over Dildo met Ballen – 23 cm:

Wat is Dildo met Ballen – 23 cm?

De Dildo met Ballen – 23 cm is een zachte, maar niettemin harde sextoy gemaakt van liefdevol verwerkt PVC. De toy is voorzien van ballen en heeft een realistische afwerking. Leuk detail is dat de combinatie van het platte uiteinde en het puntige uiteinde veel seksspeeltjes liefhebbers prikkelt. Ook is de dildo uitgerust met een stevige handvat, waardoor hij gemakkelijk te beheersen is tijdens het gebruik.

Hoe kan ik Dildo met Ballen – 23 cm gebruiken?

De Dildo met Ballen – 23 cm is uitstekend geschikt voor zowel vaginale als anale stimulatie. Ook voor is deze toy uitstekend geschikt. Zowel als je alleen speelt als in combination met een partner biedt deze dildo zowel voor comfort als liefhebbers veel genot. Probeer bijvoorbeeld verschillende hoeken, om zo meer van de toy te ontdekken.

Voor wie is de Dildo met Ballen – 23 cm bedoeld?

De Dildo met Ballen – 23 cm is bedoeld voor mannen en vrouwen die houden van zachte, maar stevige sextoys. Complimenten aan iedereen die zoekt naar een nieuwe manier om seksueel te experimenteren. Deze toy is gericht op degenen die plezier willen ervaren door tijdens verschillende posities seksspeeltjes te gebruiken. De Dildo met Ballen – 23 cm is ook uitermate geschikt als .

Hoe verbetert Dildo met Ballen – 23 cm je seksleven?

De Dildo met Ballen – 23 cm is een speeltje dat uitstekend bijdraagt aan je liefdesleven. Door de verschillende openingen en extra ballen aan de basis is dildo ideaal voor gebruik tijdens zowel vaginale als anale seksspelletjes. Omdat de dildo slim gemaakt is, kan je met deze sextoy alle mogelijke positions uitproberen.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik gebruik maken van de Dildo met Ballen – 23 cm?

De Dildo met Ballen – 23 cm kan je heel goed gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys. Als je meer verschillende sensaties wilt ervaren zou je kunnen kiezen voor een , maar ook andere sextoys zoals harnassen, knijpers, , penisringen en andere sextoys passen perfect bij de Dildo met Ballen – 23 cm.

Hoe kan ik de Dildo met Ballen – 23 cm het beste schoonmaken?

Om ervoor te zorgen dat de Dildo met Ballen – 23 cm lang mee gaat is het aan te raden om de toy schoon te maken met warm water en een milde zeep. Gebruik geen schuurmiddelen. Om ervoor te zorgen dat de toy geen bacteriën vasthoudt, is het belangrijk om de toy na gebruik goed af te drogen.

Probeer de Dildo met Ballen – 23 cm uit en koop hem bij Ladykiller.nl

De Dildo met Ballen – 23 cm is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een sextoy die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Met dit speeltje weet je zeker dat je een goede keuze hebt gemaakt. Als je de Dildo met Ballen – 23 cm wilt kopen, raad ik je aan om het in onze seksshop Ladykiller.nl te doen. Onze shop biedt je de beste prijs, de snelste levering en de beste kwaliteit sextoys. Als je vragen hebt tijdens het kopen van een sextoy, dan kun je gerust contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Wil je na het kopen zeker weten dat je de juiste sextoy hebt gekozen, dan raad ik je aan om de Dildo met Ballen – 23 cm uit te proberen.

Merk

,

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

642610429996, 642610430008, 642610430015