De weg naar ongekende seksuele extase is nu voor iedereen mogelijk! Dit is de ultieme beleving met de met Ballen – 20,5 cm. Met zijn gladde afwerking en aantrekkelijke vormgeving is de Dildo met Ballen – 20,5 cm de ultieme seksspeeltje of sextoy. Dit is een perfect cadeau voor jezelf, maar ook voor je partner! De Dildo met Ballen – 20,5 cm heeft de volgende kenmerken:

• Lengte: 20,5 cm
• Dikte: 4 cm
• Made van silicone
• Stevige greep
• Zachte en gladde afwerking
• Voorzien van een stuk grip voor extra plezier
• Gebruik het alleen of met een partner
• Geschikt voor alle seksuele activiteiten
• Ontworpen voor minimum kans op allergieën of irritatie

Wat is het en waarom?

De Dildo met Ballen – 20,5 cm is een innovatieve sextoy die perfect is voor experimenteren met verschillende seksuele activiteiten. Deze flexibele, maar ook stevige dildo is zo ontworpen dat het voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Of je nu solo bent of een koppel, er zijn genoeg manieren om het te gebruiken tijdens het vrijen. De dildo heeft een stuk grip voor maximum comfort, terwijl het toch flexibel genoeg is om uw lichaamstype gemakkelijk aan te passen. Dankzij de zachte en gladde afwerking bereik je snel heerlijke hoogtepunten.

Voor wie?

Dildo met Ballen – 20,5 cm is perfect voor iedereen die nieuwe seksuele ervaringen wil te ervaren. Het is aangenaam voor beginners en ervaren gebruikers door zijn stevige greep, flexibiliteit en gladde afwerking. Het is voorzien van speelse knoopjes aan de onderkant voor extra stimulatie. Deze dildo is ook geschikt voor mensen met een allergie omdat het gemaakt is van hypoallergeenSilicone. Professionals gebruiken dit product ook regelmatig voor seksuele therapieën en behandelingen.

Hoe verbetert het je seksleven?

Doe de Dildo met Ballen – 20,5 cm tijdens alle seksuele activiteiten en je zult versteld staan. De verschillende bewegingen die je met de Dildo met Ballen – 20,5 cm kunt maken zullen je tot hele nieuwe hoogtepunten brengen. De gladde afwerking geeft je een ongekende sensatie. De stevige greep maakt het gemakkelijk om de dildo tijdens het spelen af te stellen voor nog meer plezier.

Gebruik samen met andere sextoys of speeltjes.

Je kunt de Dildo met Ballen – 20,5 cm ook gebruiken met andere sextoys, zoals en anale seksspeeltjes. Door de dildo te combineren met andere sextoys kun je nieuwe sensaties ervaren. De Dildo met Ballen – 20,5 cm is gemaakt van silicone, waardoor het perfect is om te gebruiken met water- of siliconen-based-.

Hoe maak je Dildo met Ballen – 20,5 cm schoon?

Het is belangrijk om na elk gebruik van de Dildo met Ballen – 20,5 cm te reinigen. Gebruik warm water en milde zeep of een sextoy reinigingsmiddel om het speeltje schoon te maken. Spoel het speeltje daarna goed af met koud water en laat het drogen. Houd deze stappen aan om ervoor te zorgen dat er geen bacteriën of schimmels worden overgedragen tussen partijen.

Probeer het nu en koop het bij Ladykiller.nl

Dildo met Ballen – 20,5 cm is een perfect sextoy voor alle seksuele activiteiten. Verwen jezelf of je partner met dit innovatieve speeltje en ervaar de ongekende seksuele extase waarvan je alleen hebt gedroomd. Bestel Dildo met Ballen – 20,5 cm nu bij Ladykiller.nl en ontdek het ultieme seksspeeltje.

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

642610429965, 642610429972, 642610429989