De – 5,5” / 13 cm – Vanilla is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een klassieke seks toy met een elegante touch. Het is een perfecte dildo om je seksleven te verrijken, te verbeteren en spannender te maken. De Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla heeft de volgende eigenschappen:

• Gemaakt van hoogwaardig medisch silicone dat veilig en hypoallergeen is
• Cilindermodel, 5,5” / 13 cm lang en 2” / 5 cm breed
• Zachte, flexibele schacht; perfect voor gevorderde gebruikers
• Eenvoudig te gebruiken en te reinigen
• Perfect voor solo- en partner spel

Wat is een Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla?

Een Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla is een soort dildo. Het is een cilindermodel met een lengte van 5,5” / 13 cm en een breedte van 2” / 5 cm. De schacht is gemaakt van hoogwaardig medisch silicone dat flexibel en hypoallergeen is. Het is ideaal voor het verrijken en verbeteren van je seksleven, want met deze stijlvolle, flexibele dildo heb je meer controle over de stimulatie. De Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla is eenvoudig te gebruiken, waardoor het perfect is voor zowel solo- als partner spel.

Hoe wordt het Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla gebruikt?

De Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla is eenvoudig te gebruiken. Je kunt het gebruiken om je of prostaat te stimuleren met lange, cirkelvormige bewegingen. Je kunt er ook mee anale massage geven. Verander de druk en de diepte van de penetratie voor extra stimulatie. Als je de dildo iets opwarmt of koelt, kun je nog meer sensaties ervaren.

Voor wie is de Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla bedoeld?

De Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla is geschikt voor iedereen die een eenvoudig te gebruiken seks toy zoekt met een stijlvolle, flexibele design. Het is perfect voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Het is ook perfect voor een solo- of partnerspel, afhankelijk van wat je leuker vindt.

Hoe kan Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla je seksleven verbeteren?

Met de Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla zal je seksleven nooit meer hetzelfde zijn. Door de flexibele en stijlvolle design heb je meer controle over de intensiteit van de stimulatie. De lengte en vorm zorgt er ook voor dat je makkelijk de verschillende punten kunt bereiken die je wilt stimuleren. Het is een perfect seks toy om je seksleven een boost te geven.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla combineren?

Je kunt de Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla combineren met veel andere speeltjes en toys. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de dildo te combineren met een stimulatiering voor extra stimulatie. Je kunt ook verschillende gebruiken om het spel nog spannender en kinky te maken.

Hoe moet de Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla gereinigd worden?

De Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla is eenvoudig te reinigen. Het is aan te raden om het na elk gebruik af te spoelen met een milde zeep en lauwwarm water. Je kunt ook een speciale toy cleaner gebruiken om ervoor te zorgen dat je Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla schoon en hygiënisch is voor elk gebruik. Laat het na het reinigen goed drogen en bewaar het op een droge plaats.

Probeer de Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla en koop hem nu bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken dildo met een elegante, stijlvolle en flexibele design, dan is de Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla precies wat je zoekt. Probeer het meteen uit en ervaar het verschil. Koop de Dildo – 5,5” / 13 cm – Vanilla nu bij Ladykiller.nl en start jouw seksuele avontuur.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421554606