Ladykiller.nl | Dildo – 39,5 cm: plezier zoals nooit tevoren

Wij begrijpen bij Ladykiller.nl dat je jezelf, en je partner, het beste van het beste wilt geven. Daarom introduceren we de – 39,5 cm, ons ultieme speeltje. Deze Dildo 39,5 cm zal je zonder twijfel bevrediging geven en ervoor zorgen dat je plezier en bevrediging voelt zoals nooit tevoren.

Vier uitzonderlijke voordelen van de Dildo – 39,5 cm bij Ladykiller.nl

De Dildo – 39,5 cm van Ladykiller.nl heeft een aantal fantastische kenmerken die het een geweldig seksspeeltje maken dat je een ander niveau van genot en sensatie zal geven.

Bijzondere voordelen:

– Zacht, gebogen uiteinde dat gericht is op je G-spot of prostaat voor een extra intense beleving
– Zachte, smakelijke, -safe siliconen voor comfort en plezier
– Sterk, gemakkelijk gripbaar handvat en afneembaar textiel om het op te bergen
– Express leveren en 10 jaar garantie

Wat is de Dildo – 39,5 cm?

De Dildo – 39,5 cm van Ladykiller.nl zal je het meest intense genot geven dat je ooit hebt ervaren. De massagestaf, geïnspireerd op de klassieke stijl is voorzien van een geriefelijk handvat, en het is gemaakt van 100% smaakvolle, zachte siliconen. De flexibele boog en het arrangement van de ribbels, samen met de tactiele knopjes zullen je genot verhogen. Dankzij het handige ontwerp kun je de Dildo – 39,5 cm eenvoudig vasthouden en gericht stellen op specifieke plekjes.

De Dildo – 39,5 cm van Ladykiller.nl is ontworpen om al je behoeften te vervullen. Je kunt de Dildo – 39,5 cm gericht op je G-spot, prostaat of steeds andere plekjes gebruiken. Dankzij de flexibele, smaakvolle siliconen zal de Dildo – 39,5 cm naadloos aanvoelen voor een meeslepend genot.

Hoe kun je de Dildo – 39,5 cm gebruiken?

De Dildo – 39,5 cm is een klassiek gesneden speeltje dat perfect geschikt is voor alle ervaringsniveaus. Het is geheel op je lichaam afgestemd en het maakt dankbaar gebruik van zijn flexibele boog endingen. Het gemakkelijk te hanteren, stevige handvat maakt het allemaal een stuk relaxed; jouw handen gaan het niet begeven.

Om het meeste uit je tijd te halen, smeer je alleen een waterbasis- of silicoonhoud ADE-glijmiddel, naar de voorkeur. Dit maakt de Dildo – 39,5 cm geschikt voor de ervaren of beginnende gebruiker, alleen of met je partner.

Voor wie is de Dildo – 39,5 cm geschikt?

De Dildo – 39,5 cm van Ladykiller.nl is geschikt voor iedereen die op zoek is naar extra plezier en genot. Het uiteinde en de grassige boog bieden perfect hits naar specifieke plekjes. Het is ook sterk aanbevolen als je seksueel avontuurlijker wilt worden.

Dankzij zijn flexibiliteit, geriefelijk handvat, en zachte siliconen afwerking is de Dildo – 39,5 cm de perfecte companion voor alleen of met je partner spelen. Speel samen met verschillende speeltjes uit onze shop Ladykiller.nl om je ervaring nóg meer betere verrijken!

Hoe reinig en onderhoud je de Dildo – 39,5 cm?

De Dildo – 39,5 cm heeft een gemakkelijk te verwijderen handvat en het is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Gebruik alleen een milde zachte zeep met warm water of een seksspeeltjesreiniger en droog hem af met een schone handdoek.

Aanbevelingen

Alles bij elkaar maakt de Dildo – 39,5 cm een uitzonderlijk seksspeeltje dat sterk geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een extra pittige seksuele ervaring. Onze Dildo – 39,5 cm biedt een smakelijk, body-safe siliconen met perfect verfijnde flexibiliteit voor een compleet unieke ervaring.

Bent u op zoek naar iets meer avontuur in uw leven? Breng dan een bezoek aan onze winkel Ladykiller.nl. We hebben een prachtig assortiment aan speeltjes om je leven in de slaapkamer spannender en plezierig te maken. Van aan ergonomische dildos, en massageolie, speelsmaken, een kleurrijk assortment aan beginners en experts.

Laat je niet tegenhouden door jouw ervaring of niveau, onze Dildo – 39,5 cm helpt je de wereld van seksspelletjes te verkennen. We laten je nooit in de steek; al onze produ cten hebben een 10-jarige garantie, dus laat je onbevangen overgeven en ruik het plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044220397