Dildo – 35 cm van Ladykiller.nl: Verleen meer plezier aan jouw spannende avonturen

Warme avonden, koudel drankjes of gewoon lekker wild – alles kan beter met de geavanceerde – 35 cm van Lady Killer.nl. Of je nu intieme avonturen wilt beleven met je partner of gewoon avonden wilt doorbrengen met jezelf, de Dildo – 35 cm maakt alles enigszins spannender.

Een sterk, innovatief speeltje voor liefhebbers van intieme sensaties

De Dildo – 35 cm is een stevig en innovatief speeltje dat liefhebbers van intieme sensaties de perfecte keuze biedt. Geavanceerde technologie, zachte, geborsteldeafwerking en makkelijk's in gebruik maken het een populair product onder bezoekers van Ladykiller.nl. Met deze Dildo kun je comfortabel, soepel en genieten van intense sensaties. Hierdoor ben je een stap dichter bij sentimentele en intense ervaringen.

Kenmerken van de Dildo – 35 cm:

  • Grote, lengte van 35 cm
  • Dikte van 5 cm
  • Gemaakt van milieuvriendelijk siliconen materiaal
  • Heilzame vorm met schuine kant voor de perfecte penetratie
  • Veranderlijk tot 15 graden Celsius voor een realistische ervaring
  • Realistische, textuurschets met geborstelde afwerking
  • 10-verschillende standen voor een intense aanraking en sensations
  • 360° draaibare kop voor de juiste positie bij elke beweging
  • Over het algemeen compatibel met alle zeep- en waterdamp-producten.

Wat is de Dildo – 35 cm?

De Dildo – 35 cm is een liefdesmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor koppels die leuke avonturen wensen te beleven of singles die een spannende ervaring willen creëren. Het is een intelligent speeltje met een hete temperatuur, een krachtige motor en geavanceerde technologie. Het hogere vibratieniveau van de Dildo – 35 cm maakt het een uitstekend product om langere tijd te gebruiken. Dankzij het formaat van 35 cm en 5 cm dikte biedt deze Dildo een realistische ervaring met een diepe penetratie en flitsende sensaties.

Hoe Dildo – 35 cm gebruiken?

De Dildo – 35 cm is ontworpen om een echte ervaring te simuleren, evenals een sensuele aanraking. Daarom wordt het aanbevolen dat je begint met het verwarmen of verlagen van de temperatuur, afhankelijk van jouw voorkeur. Je kunt dit doen door de temperatuurknop in te stellen op de vereiste mate voor een rustige sensatie. Daarna kun je de kracht van de vibraties aanpassen door verschillende standen te kiezen voor het creëren van intense sensaties. Roteer de 360° draaibare kop als je een speciale positie wilt bereiken.

Wie is de Dildo – 35 cm geschikt voor?

De Dildo – 35 cm is een innovatief speeltje met verbazingwekkende prestaties dat perfect geschikt is voor iedereen die op zoek is naar een intense en volledige ervaring. Het is ideaal voor zowel koppels die aurvonturiliaanse ervaringen zoeken, als singles op zoek naar diepe penetraties en langere sensationele gewaarwordingen.

Hoe kan de Dildo – 35 cm het leven van onze klanten verbeteren?

De Dildo – 35 cm biedt klanten van Ladykiller.nl een prettige manier om hun intieme avonturen te verbeteren. De geavanceerde technologie en het milieuvriendelijke materiaal maken het een innovatief speeltje voor liefhebbers van intieme sensaties. Het is uitgerust met 10 verschillende standen voor intense sensaties en een reële gevoeligheid met een vermogen tot verwarmen of verlagen van de temperatuur. Bovendien, het formaat en de sterkte van de Dildo – 35 cm geeft je de perfecte kans om je meest intieme ervaringen te verkennen.

Hoe combineer je de Dildo – 35 cm met andere speeltjes van Ladykiller.nl?

Met de Dildo – 35 cm kunnen liefhebbers van intieme sensaties genieten van vele mogelijkheden. Op Ladykiller.nl kun je producten combineren met de Dildo – 35 cm voor een meer verrassende ervaring. Combineer je krachtige Dildo met of balcoons voor een extra spannende ervaring. Voeg een toe voor verschillende soorten penetratie of probeer een duovibrator met faciale stimulator.

Hoe moet je de Dildo – 35 cm reinigen?

Net als bij elk ander speeltje is het ook voor de Dildo – 35 cm belangrijk om de hygiënische waarden op een goed niveau te houden. U kunt het geavanceerde speeltje reinigen met een milde zeep en zacht schoonmaakmiddel dat is gemaakt met water en warm water. Ook is het aanbevolen om de Dildo – 35 cm onmiddellijk na ieder gebruik te reinigen voordat het opgeborgen wordt. Als je deze eenvoudige stappen volgt, kun je langdurig plezier beleven met de Dildo.

Tot slot: waarom kopen bij Ladykiller.nl?

Ladykiller.nl is de plek waar je je intieme avonturen op een spannende en geïnhpifreerde manier kunt beleven. In onze Sexshop verkopen we een gevarieerd assortiment aan speeltjes en , van Dildos en tot anale kralen en balcoons. Of je nu een koppel bent of een single, in onze online shop kun je een speeltje vinden die bij je seksualiteit past. Wil je meer plezier aan jouw spannende avonturen toevoegen, probeer dan de Dildo – 35 cm en bestel bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044216673