Koop online de Dildo – 23 cm bij Ladykiller.nl

Krijg een intense sensuele ervaring met de – 23 cm, de perfecte accessoire voor solo-games of voor partner-play. De Dildo – 23 cm is 23 cm lang en gemaakt van een soepel maar stevig materiaal, waardoor hij zacht aanvoelt en toch ook een goede penetratie geeft. Ook heeft de Dildo – 23 cm een stevige schacht, een verfijnde buitenkant en een geribbeld ondergedeelte dat extra stimulering geeft.

Voordelen van de Dildo – 23 cm:

  • Geribbeld oppervlak voor extra stimulering
  • Materiaal met een soepel gevoel
  • Stabiele basis om je speeltje te laten draaien en kantelen
  • Gemaakt van professioneel medisch siliconen
  • Perfecte vorm om zo goed mogelijk te penetreren

Wat is de Dildo – 23 cm?

De Dildo – 23 cm is een en dildo die is gemaakt van medisch siliconen en ontworpen voor tantrische liefdesessies. Maar hij is ook ideaal om alleen mee te spelen. De Dildo – 23 cm heeft een comfortabele afmeting, waardoor hij gemakkelijk te penetreren is. Ook is hij voorzien van een geribbeld oppervlak, wat extra stimulatie geeft en zo het gevoel nog intenser maakt.

Hoe gebruik je de Dildo – 23 cm?

De Dildo – 23 cm moet je eerst ontsmetten met wat ontsmettingsmiddel voor je hem gaat gebruiken. Je kunt het speeltje gebruiken als onderdeel van een tantrische massage of als aanvulling op de play-time met je partner. Je kunt ook de Dildo – 23 cm gebruiken met een glad aanvoelende glijmiddel om het helemaal goed en lekker te laten voelen.

De Dildo – 23 cm is ook uitermate geschikt om solo mee te spelen, zowel voor mannen als voor vrouwen. De Dildo – 23 cm is hier perfect voor, omdat je het speeltje kunt draaien, kantelen of penetreren, waardoor je helemaal kunt genieten van de intense sensaties die dit speeltje met zich meebrengt.

Voor wie is de Dildo – 23 cm?

De Dildo – 23 cm is ideaal als je op zoek bent naar de perfecte dildo voor een sensueel spel met jouw partner of om alleen mee te spelen. De Dildo – 23 cm is 23 cm lang en zacht en stevig van materiaal, waardoor het gemakkelijk kan worden geïntroduceerd zonder te veel kracht. Ook heeft de Dildo – 23 cm een geribbeld oppervlak, waarmee je je eigen fantasie kunt herkennen en je genot goed kunt benutten met deze veelzijdige dildo.

Hoe verbetert de Dildo – 23 cm het leven van onze klanten?

De Dildo – 23 cm kan het leven van onze klanten op vele manieren aangenamer maken. Zo creëert het een nieuwe sensuele dimensie voor seksuele ervaringen en leert het hen om meer te genieten van hun sensaties en van het moment.

Bovendien zorgt de Dildo – 23 cm voor intense sensaties en veel plezier tijdens seksuele gesprekken met een partner, of voor solo-games. Vergeet ook niet dat het speeltje zacht aanvoelt en toch ook professioneel, waardoor prepartner- en solo-sessies perfect worden gecombineerd door de Dildo – 23 cm.

Combineer de Dildo – 23 cm met andere speeltjes

De Dildo – 23 cm combineert goed met andere speeltjes uit onze shop, zoals , anale speeltjes, -knevels of glijmiddel. Hierdoor kan je eindeloos variëren met Dildo – 23 cm in combinatie met de andere speeltjes.

Bovendien biedt Ladykiller.nl andere categoriën aan speeltjes waarmee je je seksuele leven spannender kunt maken. Onze shop biedt een gevarieerde selectie speeltjes en , inclusief vibrators, liefdeskussens, pegging sets, clitoris stimulators, sets, cockrings, plugs en veel meer.

Hoe reinig je de Dildo – 23 cm?

Om te voorkomen dat je last krijgt van bacteriën en schimmels, is het belangrijk dat je de Dildo – 23 cm na ieder gebruik schoonmaakt met een ontsmettingsmiddel. Let goed op dat je niets met alcohol op het speeltje doet, om schade aan het materiaal te voorkomen.

Probeer de Dildo – 23 cm uit in onze winkel Ladykiller.nl

Hou je van intense sensaties? Probeer dan eens de Dildo – 23 cm, de perfecte accessoire voor een extatisch spel met jouw partner of een vrolijk solo-spel. Bekijk de selectie speeltjes van Ladykiller.nl en ontdek hoe je seksleven kan worden verrijkt met een verfijnde dildo. Laat je verrassen door onze enorme assortiment en ervaar hoe de Dildo – 23 cm jouw seksleven tot een verbluffend niveau kan brengen.

Merk

,

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044205509, 5420044200542, 5420044207121, 5420044216604