Geen ander seksspeeltje is zo populair en gebruikte als de – 20,5 cm, moeilijk te vergelijken met andere toys. Deze lange dildo van 20,5 cm heeft een vorm die perfect aansluit bij zo goed bij elke vrouwelijke anatomie. Lengte, diameter, schacht, top en basis worden op maat gemaakt om zo veel mogelijk plezier te bieden. En niet alleen meisjes kunnen er van genieten. Mannen ook!

Eigenschappen van Dildo – 20,5 cm:
– Perfect vrouwelijke anatomie aansluiting
– 20,5 cm lang en 7 cm dikte
– Zachte en natuurlijke siliconen productie
– Sterk en betrouwbaar
– In verschillende texturen

Wat is de Dildo – 20,5 cm?

De dildo – 20,5 cm is het perfecte seksspeeltje voor als je iets extra's wilt toevoegen aan je seksleven. Deze lange dildo van 20,5 cm is met de hand gemaakt en uitgerust met een vorm die perfect aansluit op elke vrouwelijke anatomie. Speciale aandacht is besteed om ervoor te zorgen dat alle duimprinten van de dildo perfect passen. Het geeft een natuurlijk en geruststellend gevoel. De productie is van de beste kwaliteit zachte siliconen om ervoor te zorgen dat je een luxe en comfortabele ervaring krijgt.

Hoe kan ik de Dildo – 20,5 cm gebruiken?

De Dildo – 20,5 cm is een erg veelzijdig speeltje dat je op verschillende manieren kunt gebruiken. Het heeft een speciale vorm zodat je op verschillende manieren probeert het tot ontmoeting te brengen. Hij iset langer dan de gemiddelde dildo waardoor hij dieper in je kan komen. De zachte en stevige siliconen is comfortabel en voelt ‘echt' aan. Kijk bijvoorbeeld welke secties van de dildo je kunt voelen en kies de beste manier voor jou om hem te gebruiken.

Voor wie is de Dildo – 20,5 cm bedoeld?

Dildo – 20,5 cm is bedoeld voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een extra lange dildo die perfect is voor hun grootte en anatomie. Dildo – 20, 5 cm is ook een geweldige manier om je seksleven meer variatie en plezier te geven. Het is een speeltje dat profiteert van solo seks of in een stel, om je de meest intense genot te geven.

Hoe kan de Dildo – 20,5 cm je seksleven verbeteren?

De Dildo – 20,5 cm kan je seksleven verrijken, herontdekken en verbeteren. Het is een speeltje dat je kunt gebruiken om je seks naar een nieuw plezieriger niveau te tillen. De structuur, schacht en top zijn speciaal gemaakt in combinatie met verschillende texturen die bewust zijn ontworpen om een gelijkmatige, stevige penetratie te vermaken. Als je daarnaast verschillende bochten, rondingen en textuur combineert, krijg je extra en diepe stimulaties.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik de Dildo – 20,5 cm gebruiken?

De Dildo – 20,5 cm is erg veelzijdig en kan gebruikt worden in combinatie met veel andere seksspeeltjes. Je kunt het gebruiken met een strap-on, een , een glijmiddel, een of met elkaar. Hoe meer speelgoed je gebruikt, hoe meer plezier je krijgt.

Hoe moet ik de Dildo – 20,5 cm reinigen?

Het reinigen van de Dildo – 20,5 cm is eenvoudig. Was je dildo met warm water en een milde zeep of antibacteriële toy cleaner. Zorg ervoor dat je elke holte en uitsteeksel reinigt. Als je klaar bent, kan je hem met een luchtverfrisser of een desinfecterende doek afnemen. Zorg er altijd voor dat de dildo volledig droog is voordat je hem opbergt.

Waarom de Dildo – 20,5 cm bij Ladykiller.nl kopen?

Als je de Dildo – 20,5 cm wilt kopen, is Ladykiller.nl de perfecte plek. Hier krijg je de beste prijzen, waardoor je waar voor je geld krijgt. De betrouwbaarheid en de seksuele gevoeligheid maken het een top kwaliteit speeltje. Bij Ladykiller.nl hebben wij alles wat je nodig hebt om je seksleven te verbeteren. Probeer de Dildo – 20,5 cm en ervaar het zelf. We hebben de perfecte sextoy voor je, volgens je voorkeuren!

Merk

Verpakking in cm

, ,

Kleur

, ,

Barcode

643380984548, 643380984555, 643380984562