Dildo – 19,5 cm – De ultieme manier om je seksleven te verbeteren

Een seksueel stimulerende dildo van 19 centimeter

Met de – 19,5 cm verleg je met je seksleven de grenzen. Deze dildo heeft een afmeting van 19 centimeter en is hierdoor afmetingen stabiel – comfortabel voor beginners en een verrijking voor ervaren gebruikers. De zachte siliconenmateriaal zorgt voor een perfecte herhaalbaarheid in je seksleven en voor meer comfort en gemak.

De dildo is ideaal voor mensen die een individualistische seksuele ervaring willen. Met deze dildo wordt iedere ervaring vers, verrassend en beter dan de vorige.

Voordelen Dildo – 19,5 cm

– Gemaakt van 100% hypoallergeen siliconen Plastic
– Omgeving en mensvriendelijk
– Laag profiel vanwege het gebruik van siliconen
– Waterdicht
– Gladde, romige coating met omringende textuur
– Geschikt voor mannen, vrouwen en stellen
– Veelzijdig en uitwasbaar voor optimaal seksueel genot

Wat is het?

De Dildo – 19,5 cm is een langwerpige dildo met een unieke vorm. De dildo heeft een diameter van 7 cm en een lengte van 19 cm. De bovenkant van de dildo is afgerond en dit maakt dat het licht en comfortabel is om de dildo te gebruiken. Deze dildo wordt gemaakt van 100% hypoallergeen siliconen plastic, wat erg comfortabel is en volledig veilig en milieuvriendelijk is.

De textuur en vormen die aan de buitenkant te zien zijn op de dildo, zijn gemaakt met behulp van een behandeling met vacuum technologie. Deze technologie zorgt voor een gladde, romige coating met omringende texturen die zacht aan de huid aanvoelen. Deze texturen maken de dildo lekkerder en dragen bij aan een echte seksuele ervaring.

Hoe gebruik je de Dildo – 19,5 cm?

De Dildo – 19,5 cm is gemaakt te worden gebruikt voor zowel vrouwen als voor mannen. Er is geen bodem of zijkant te vinden, dus het kleine initiale formaat en de vriendelijke vorm, zorgen ervoor dat de dildo makkelijk te gebruiken is en voor alle niveaus geschikt is.

De dildo kan gebruikt worden voor G-spot, P-spot en allerlei andere erotische zones. Je kunt er op verschillende manieren mee spelen – in de buurt van de erogene punten een beetje tegenaan fretten, heen en weer zwaaien, bij je partner de liefde verkennen, je lid er mee blijven stimuleren – je eigen fantasie.

De Dildo – 19,5 cm biedt je de vrijheid om uit te proberen en toe te geven aan je seksuele fantasieën. Dit alleen of met een partner. De dildo heeft ook een handig oplaadbaar systeem. Het opladen doe je eenvoudig door middel van een USB-kabel. Hierdoor is de dildo altijd klaar voor jou om je seksuele fantasieën uit te proberen.

Voor wie is de Dildo – 19,5 cm geschikt?

De Dildo – 19,5 cm is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer variatie in hun seksleven. Het is ook geschikt voor mensen die meer zelfvertrouwen willen zelfs voordat ze hun seksuele fantasieën op andere manieren verkennen of die op zoek zijn naar een speciale stimulatie.

Voor gevorderden is de Dildo – 19,5 cm perfect omdat de cylinder vormige complicatie niet op het niveau van andere speeltjes komt, maar nog steeds genoeg ruimte biedt om je seksuele activiteiten naar een hoger niveau te brengen. De dildo heeft een stevig gevoel, maar is toch zacht.

Hoe verbetert de Dildo – 19,5 cm het leven van onze klanten?

Met de Dildo – 19,5 cm kunnen onze klanten hun seksleven voor altijd verbeteren. Deze dildo heeft een ergonomische vorm waardoor hij comfortabel gebruikt kan worden. Hij is gemaakt van siliconen wat voor een zachte, veilige en milieuvriendelijke ervaring in de slaapkamer zorgt.

De Dildo – 19,5 cm is perfect om te combineren met andere speeltjes die bij Ladykiller.nl verkrijgbaar zijn. De combinatie met bijvoorbeeld een of setje, kan voor maar liefst nog meer seksueel genot zorgen.

Ondanks dat de Dildo – 19,5 cm gemaakt is van siliconen, is het toch eenvoudig te reinigen. Het oppervlak van de dildo kan eenvoudig schoongemaakt worden met een zachte, milde zeep. Ook kun je nog een beetje sproeien met waterflaton voor een extra grondig reinigingsproces.

Probeer de Dildo – 19,5 cm – Te koop bij Ladykiller.nl

Kom vandaag nog langs bij Ladykiller.nl en probeer deze geweldige dildo voor meer genot in de slaapkamer. De Dildo – 19,5 cm geeft je een voorsprong wanneer je nieuwe posities wilt uitproberen alsook wanneer je maar liefst meer genot wilt bereiken.

Ladykiller.nl heeft nog veel meer verschillende categorieën van speeltjes waarmee je je leven in de slaapkamer kunt verrijken. Neem een kijkje in onze shop en laat je inspireren door onze collectie , dildo's, bondage speeltje en nog veel meer.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044219957