Ontdek de Dildo – 18 cm van Ladykiller.nl

Of je nu je eigen avontuur meemaakt of samen met je partner de liefdeslaag verkent, met de – 18 cm van Ladykiller.nl is je hele wereld stukken interessanter!

Functies en voordelen van de Dildo – 18 cm

Heb je zin in iets nieuws? Wil je graag iets ontdekken dat het schommelen in je slaapkamer een tandje hoger zal schroeven? Met de Dildo – 18 cm van Ladykiller.nl is dat precies wat je zoekt!

De Dildo – 18 cm is gemaakt van zacht, soepel en lichtgewicht silicongel dat makkelijk en comfortabel aanvoelt. Met een realistisch lijken afmeting van 18 cm en unieke veelzijdige vorm is de Dildo – 18 cm perfect voor het verwennen van je erogene zones. Met meerdere knoppen kun je ook makkelijk veranderen tussen trilpatronen en snelheid zodat je de beste ervaring krijgt die bij jou past.

De Dildo – 18 cm van Ladykiller.nl is waterdicht waardoor je je avonturen naar een nieuwe dimensie kan tillen. Niet alleen kan je de plezier ervaren in het bad of onder de douche, maar je kunt ook spelen met een partner in een zoete sexy waterkant!

Eigenschappen van de Dildo – 18 cm:

  • Afmeting: 18 cm.
  • Gemaakt van siliconen.
  • Geen krimpgevoel door warme omgeving.
  • Afwashbaar en herbruikbaar.
  • Waterdicht.
  • Meerdere vibratiepatronen en -snelheden.
  • USB oplaadbaar.

Wat is de Dildo – 18 cm?

De Dildo – 18 cm is een van de meest klassieke seksspeeltjes die mannen en vrouwen kunnen gebruiken om de meest intieme momenten met zichzelf en met andere elkaar mee te maken. Vooral het gebruik van de Dildo – 18 cm met een partner kan het erotische spel een nieuwe, spannende dimensie geven, omdat je meerdere hoogtepunten kunt intensifiëren door de veelzijdige vibratiepatronen.

De Dildo – 18 cm van Ladykiller.nl is gemaakt van zacht, soepel en lichtgewicht silicongel, waardoor hij comfortabel aanvoelt en gemakkelijk paraat is wanneer je koesterende aandacht zoekt. De realistische afmeting van 18 cm bied je een realistisch plezier en samen met de afwasbaarheid en herbruikbaarheid van de speeltjes maakt dit het meest ideale speeltje voor meerdere avonturen.

Hoe gebruik je de Dildo – 18 cm?

De Dildo – 18 cm is makkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen de Dildo – 18 cm aan te raken en met de verschillende knoppen te spelen om de gewenste vibratiepatronen en -snelheden te krijgen. Nadat je de knoppen hebt aangeraakt, zullen de machines op je commando reageren en sommige zelfs het tempo verhogen. Kun je jezelf niet meer inhouden? Nogmaals, met de knoppen kun je de Dildo – 18 cm volledig aan je eisen aanpassen om je innerlijke meest intieme ervaringen van het gebruik van de dildo te maximaliseren.

Het maakt ook niet uit of je alleen of met een partner speelt. Omdat de Dildo – 18 cm waterdicht is, kun je je avonturen naar een nieuwe dimensie tillen door je naar de badkamer te laten slepen. En het zal zeker je beelden verbluffen wanneer je een ​​intieme en opwindende situatie krijgt wanneer je de dildo in het water speelt.

Voor wie is de Dildo – 18 cm geschikt?

De Dildo – 18 cm van Ladykiller.nl is perfect voor mensen die nieuwe avonturen willen ontdekken, of het nu alleen of met iemand is! De realistische 18 cm maakt het meer leuk wanneer je je erogene zones verkent.

Of je nu alleen thuis bent of samen met een partner, de Dildo – 18 cm is geschikt voor alle soorten gebruikers. Met de waterdichtheid kan je je avontuurlijk proces verder tillen en samen met de unieke veelzijdige functies krijgt je meer plezier in de slaapkamer.

Hoe de Dildo – 18 cm je leven verrijkt?

Gebruik de Dildo – 18 cm van Ladykiller.nl om je seksleven interessanter te maken. De Dildo – 18 cm is perfect voor singles om de meest intieme manier mee te maken. Of het nu alleen of samen met je partner is, je zult je meer opwindbaar voelen en meer speelruimte hebben.

Daarnaast hebben we meer dan genoeg speeltjes in onze shop om je ervaring verder te verrijken. Koppel de Dildo – 18 cm samen met onze Bullet of G-Spot vibrator om je maximaal te verwennen en meer plezier in je slaapkamer te creëren. Zo kun je het evenwichtig afwisselen tussen trillingen, vibreren en een realistisch gevoel om verschillende locaties in je erogene zones te verkennen.

Met meer dan 100 andere categorieën in onze winkel Ladykiller.nl, ben je er zeker van dat je het juiste speeltje voor jouw leven in de slaapkamer vindt!

Reiniging

Net zo belangrijk als het genieten van een turbulente sessie, is het uiteraard om alle speeltjes goed af te wassen met warm, schoon water. Om je seksspeelgoed zo lang mogelijk mee te nemen in je reis van seksuele avonturen, is het belangrijk om de Dildo – 18 cm na elk gebruik grondig te reinigen. Naast het versterken van de levensduur zal je meer hygiëneervaring van je seksavontuur krijgen.

Ga je gang en koop de Dildo – 18 cm

Nu je weet wat de Dildo – 18 cm is en hoe je die gebruikt, wat houd je nog? De Dildo – 18 cm van Ladykiller.nl is perfect voor elke avontuurlijke reiziger op zoek naar intiem, rustig en soepel contact, of het nu alleen of met een partner is. Met de realistische afmeting en het veelzijdige gebruik, heb je een complete set om je te verwennen in bed, in bad of onder de douche, of wat dan ook.

Uiteindelijk vind je in onze winkel meerdere categorieën aan speeltjes, waaronder , Zweedse eieren en en om je seksleven verder te verrijken. Durf je de uitdaging aan?

Kom dan naar onze winkel Ladykiller.nl en koop de Dildo – 18 cm – de beste koop voor elke zelfstandige avonturier!

Merk

,

Verpakking in cm

, ,

Kleur

, ,

Barcode

5420044205592, 643380984517, 643380984524, 643380984531