Laat je fantasie de vrije loop met de Dildo – 16 cm van Ladykiller.nl!

De – 16 cm van Ladykiller.nl is net iets groter dan andere dildo's waardoor je meer gezicht hebt op plezier én avontuur. Met zijn aantrekkelijke design en stevige materialen kun je de Dildo – 16 cm makkelijk gebruiken voor intens plezier. Of je nu zelf proberen wilt of met je partner wilt experimenteren, de Dildo – 16 cm is gemaakt om je grenzen te verleggen!

Eigenschappen van de Dildo – 16 cm

• 16 cm lang
• Smooth silicone coating
• Multispeed krachtig motor
• Verwarmbaar
• Makkelijk te reinigen

Pomp jouw avonturen op met de Dildo – 16 cm

De Dildo – 16 cm van Ladykiller.nl is een handige vriend. Met zijn lange, dunne design en stevige materialen heeft deze Dildo – 16 cm alles wat je nodig hebt voor heerlijk genot. De Dildo – 16 cm is gemaakt van glad silicone voor een perfecte coating op je huid. De multispeed motor biedt verschillende krachtige opties die je extra stuiteren aan je avonturen geeft. Bovendien is deze dildo verwarmbaar, zodat je ervoor zorgt dat je erectie krachtiger wordt.

Op het gebied van gezondheidszorg is de Dildo – 16 cm gemakkelijk te reinigen. Je hoeft alleen een milde zeepoplossing te gebruiken en de Dildo – 16 cm met warm water te wassen na elk gebruik voor een optimaal resultaat. Laat de Dildo – 16 cm daarna de lucht drogen of gebruik een tissue om hem af te vegen.

Voor wie is de Dildo – 16 cm geschikt?

De Dildo – 16 cm is geschikt voor alle mannen en vrouwen die willen experimenteren met plezier. Of je nu uw eerste ervaring met een dildo zoekt, of gevorderde technieken wilt toe te passen, de Dildo – 16 cm is perfect voor jou. Je kunt het gebruiken voor intieme spelletjes met je partner als een leuk cadeau of als je alleen bent, om je te helpen je spiralen van hete passie te verrijken.

De Dildo – 16 cm is ook de perfecte manier om je grenzen te verleggen. Want als je meer een stevig uur plezier nodig hebt, kun je het ook gebruikenOm je grenzen te verleggen. Je kunt het combineren met verschillende speeltjes die we in onze winkel Ladykiller.nl hebben, zoals , speelgoed met poeier, , , glazen, en extenders.

Van extra opwinding tot intens genot met de Dildo – 16 cm

De Dildo – 16 cm is de perfecte manier om meer verrassendheid en avontuur in je intieme momenten te brengen. Met zijn verschillende instelbare kracht- en vibratietoestanden zul je de kleine details van je avonturen verwelkomen. Je kunt ook heerlijk genieten van de Dildo – 16 cm als je alleen bent, door het mooie ontwerp en de verwarmde functionaliteit.

Dus waarom wacht je nog? Ga winkelen in onze winkel Ladykiller.nl en laat je fantasie de vrije loop! Neem de Dildo – 16 cm mee voor ultieme liefdesplezier of probeer een van de anderetalloze categorieën aan speeltjes in onze shop. kunt gebruiken voor een explosie van plezier!

Of je nu op zoek bent naar krachtige vibratoren, intieme massagers, wekelijkse wegwerpproducten of sexy kleding, in de online winkel Ladykiller.nl vind je het allemaal. Of je avontuurlijk bent of zenuwachtig om dingen uit te proberen, iedereen verdient het om een ​​spannend seksleven te hebben. Daarom moedigen wij onze klanten aan om de Dildo – 16 cm te proberen en deel te worden met de wereld van avonturen, erotiek en intieme momenten.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5420044219940