Uitgebreide productbeschrijving: Dildo – 15 cm

's hebben al eeuwenlang een belangrijke wandelgang in het leven van veel mensen en dat is niet anders bij de Dildo – 15 cm. Deze 15 centimeter lange dildo is een seksspeeltje voor zowel beginners als gevorderden en biedt een veelzijdige en spannende ervaring. Niet alleen is de Dildo – 15 cm van 15 centimeter de perfecte grootte voor iedereen, het heeft ook een zachte buitenlaag die comfortabel aanvoelt bij gebruik en een stevige volume wat een intense weerstand biedt.

Eigenschappen van de Dildo – 15 cm

  • ideaal voor zowel beginners als ervaren gebruikers;
  • 15 centimeter lang;
  • zachte buitenlaag;
  • vormgeving voor een intense weerstand.

Wat is de Dildo – 15 cm?

De Dildo – 15 cm van Ladykiller.nl is een seksspeeltje met een lengte van 15 centimeter en heeft een prettig gevormd oppervlak. Door de zachte buitenlaag is de dildo zeer comfortabel en plezierig in gebruik. De 15 centimeter is niet te klein of te groot voor iedereen en de vacuümvormige stevigheid van de dildo biedt een intense weerstand waardoor het gebruik een extra dimensie krijgt.

Hoe moet je de Dildo – 15 cm gebruiken?

We raden aan om de Dildo – 15 cm eerst schoon te maken met ons speciale reinigingsmiddel voordat je de dildo gebruikt. Als je de dildo schoonmaakt, kun je ook glijmiddel toevoegen voor meer comfort tijdens het gebruik. Als je de dildo gebruikt, vermijdt aannegelijkt dan ook alsjeblieft penetratie met het hoofd want daardoor kan de huid van jouw partner beschadigd worden. Breng een beetje of veel glijmiddel aan als je de dildo gebruikt om het comfort te verhogen.

Voor wie is de Dildo – 15 cm geschikt?

De Dildo – 15 cm is perfect voor iedereen, ongeacht leeftijd en seksuele ervaring. Als je een beginner bent en de dildo voorzichtig wilt ontdekken is de 15 cm ideale lengte om je alleen of samen met je partner vertrouwd te voelen met het seksspeeltje. Als je een gevorderde bent op het gebied van seksspeeltjes, dan kunnen je, je eigen seksuele bevrediging naar een hoger niveau brengen met de Dildo – 15 cm omdat hij genoeg weerstand biedt voor de meer ervaren gebruiker.

Hoe kan de Dildo – 15 cm het leven van onze klanten verbeteren?

Of je nu net je seksspeeltjesavontuur start of al lange tijd speeltjes gebruikt, de Dildo – 15 cm kan het leven van iedereen op veel verschillende manieren veranderen. Dankzij de perfecte maat van 15 centimeter is hij voor iedereen gemakkelijk in gebruik. En hij heeft een zachte buitenlaag waardoor hij aangenaam is in gebruik. Het intense gewicht zorgt voor een realistische, intense ervaring die moeilijk te evenaren is. Bovendien is de dildo ook eenvoudig te combineren met ander speelgoed zoals cockrings en zwepen voor een avontuurlijke ervaring.

Hoe moet ik de Dildo – 15 cm reinigen?

Het is belangrijk om de Dildo – 15 cm na elk gebruik met een speciale reinigingsmiddel te reinigen om het product te verlengen. Als je de dildo klaar bent met reinigen, kun je hem opbergen in de originele verpakking of een ander veilige, stofvrije plaats.

Andere categorieën speeltjes bij Ladykiller.nl

Naast de Dildo – 15 cm heeft Ladykiller.nl nog veel meer seksspeeltjes die je kunt gebruiken om het leven in de slaapkamer spannender te maken. We hebben een gevarieerd aanbod aan klassieke speeltjes voor volwassenen, zoals , en anaalstouten. We hebben ook kinky speeltjes zoals nipple clamps en zwepen. Als je iets nodig hebt om je ideeën werkelijkheid te laten worden, dan ben je bij ladykiller.nl aan het juiste adres!

Koop de Dildo – 15 cm bij Ladykiller.nl

Als je graag de Dildo – 15 cm wilt ervaren, dan is het aan te raden om deze te kopen bij Ladykiller.nl. Onze Dildo – 15 cm is van hoge kwaliteit en wordt geleverd met een speciale reinigingsmiddel. We hebben ook verschillende andere seksspeeltjes die je kunt kopen om je seksuele avontuur te verrijken. Als je nog meer informatie over onze seksspeeltjes nodig hebt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Merk

, ,

Verpakking in cm

, ,

Kleur

, , ,

Barcode

5420044200412, 643380984487, 643380984494, 643380984500, 782421084271