Jij bent de man of vrouw die plus size lingeriekenner is! En deze Dij Hoge met Achternaad – Plus Size zijn voor jou! Deze Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size bieden u een aantal unieke eigenschappen:

• Ze zijn uitgerust met een prachtig, vrouwelijk ontwerp dat elke outit kwaliteitsvol en aantrekkelijk maakt.
• Ergonomisch ontwerp met perfecte pasvorm die alle contouren van je vrouwelijke vormen volgt.
• Hoogwaardig materiaal met achternaad voor extreem comfort en een superieure pasvorm.
• Gemaakt om je kleding af te maken met sexy en provocerende details.
• Plus size model dat comfortabel en sexy is ongeacht het lichaamsomvang.

Wat zijn Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size?

Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size is de perfecte manier om seksuele empowerment naar een hoger niveau te tillen. Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size zijn gemaakt van een hoogwaardig materiaal met achternaad dat zacht is aan de huid en een goede pasvorm en een optimaal draagcomfort biedt. Deze kousen hebben ook een leuk ontwerp en zijn uitgerust met provocerende details. Hierdoor voel jij je empowered, mooi en sexy in je plus size outfit.

Hoe kan ik Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size gebruiken?

Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Ten eerste ben je in staat om je kleding af te maken met deze kousen en een twist te geven aan jouw plus size outfit. Maar je kunt het ook gebruiken voor seksuele doeleinden. Je kunt deze kousen dragen samen met een plus size bodystocking, string of bh set om jouw look naar een nog hoger niveau te tillen.

Voor wie zijn Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size bedoeld?

Deze Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size zijn bedoeld voor iedereen die seksuele empowerment naar een hoger niveau wil tillen in een plus size outfit. Het is een perfecte manier om jouw plus size kleding naar een hoger niveau te tillen en je te verzorgen voor koppels die net voor die extra flair zoeken.

Hoe kun je je seksleven verbeteren met Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size?

Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size kunnen jouw seksleven naar een hoger niveau tillen. Je outfit krijgt een sexy, provocerende twist waar je partner helemaal voor gevallen is. Jij kunt je meer op je gemak voelen en je -image verbeteren. Bovendien heeft het ergonomische ontwerp een lengte van 5 cm waardoor de kousen je seksuele verlangens op een heerlijke manier tegemoet komen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size gebruiken?

Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size kunnen gecombineerd worden met vele andere speeltjes en toys. Zo kun jij een , penisringen, butt pluggen of andere seksspeeltjes gebruiken samen met deze kousen. Met dit assortiment aan seksspeeltjes en kousen kan je zo jouw perfecte sensuele avontuur ontsluiten.

Hoe kan je Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size reinigen?

Voor het wassen van Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size is het aan te raden om de kousen met de hand te wassen met koud water en een milde zeep. Vervolgens hang je ze vervolgens op om te drogen. Het is aan te raden om geen chemische stoffen te gebruiken omdat dit de kousen kan beschadigen.

Koop deze Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size in onze seksshop Ladykiller.nl voor een heerlijk, sexy avontuur

Voor een heerlijk, sexy avontuur is onze Ladykiller seksshop de perfecte plek om Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size te kopen. Als je op zoek bent naar iets speciaals om je seksleven op te vrolijken, dan zijn deze prachtige kousen uitgerust om al jouw fantasieën naar een hoger niveau te tillen. In onze seksshop vind je een groot assortiment Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size kousen in verschillende stijlen, kleuren en maten. Bekijk dus snel onze seksshop online voor de Dij Hoge Kousen met Achternaad – Plus Size die bij jouw stijl past en begin zo'n heerlijk, sexy avontuur!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368234813