Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband is een sexy accessoire voor hete avonden. Deze elegante halsband is verfijnd en stijlvol en door het unieke materiaal biedt het sensuele kracht in perfecte balans met genot. Het unisex design met verfijnde materialen maakt de halsband geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Hieronder worden de eigenschappen van Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband opgesomd:

– Gemaakt van zilver en goudgekleurde mesh, waardoor je een echte glamoureuze look creëert
– Comfortabel genoeg om de hele nacht te dragen
– Unieke en elegante metalen sluiting waardoor je moeiteloos de halsband aan en uit kunt doen
– Creëert een zwoele en krachtige look wanneer hij gedragen wordt
– Hij kan worden gecombineerd met andere , kleding en lingerie.

Wat is de Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband?

Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband is een elektrisch sieraad vervaardigd uit metaal, mesh en elegant sluitmateriaal. Vervaardigd uit zachte en mooie materialen biedt de halsband een comfortabele en uitdagende look. Hij is verfijnd gecreëerd om harmonieus te matchen met een kledingstuk of lingerie. De zilver en gouden mesh perfect samen met het bijpassende sluitmateriaal maken Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband een apart en super trendy accessoire voor oerseksuele ervaringen. Een single-stuk design zonder haken of klittenband zorgt voor een verfijnde look en drankje.

Hoe wordt Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband gebruikt?

Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband kan gebruikt worden als funky seksueel accessoire of als stukje kleding. Je kan het comfortabel dragen als of je kan het combineren met verschillende kledingstukken. Als seksueel accessoire geeft het een band van verhoogde intimiteit tussen twee personen. De pittige halsband kan je waarom heen gedragen worden voor een intense kant.

Voor wie is de Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband?

De Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde stijlvolle uitstraling die perfect samengaat met zijn of haar seksuele avonturen. Met deze halsband ontdek je een tweede persoonlijkheid, een verkennersstem die je hele seksuele ervaring optilt.

Hoe kan Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband je seksleven verbeteren?

Met Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband zal je al je seksuele ervaringen zoals rollenspellen en op een niveau van genot en plezier brengen. Het geeft je meer verbeeldingskracht en flair in je seksleven. Met deze halsband kan je je echte persoonlijkheid laten schijnen, je laat niet alleen zien wie je bent, maar ook wat je kunt.

Met welke andere speeltjes en toys de Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband kan worden gebruikt?

Je kunt de Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband gebruiken met andere speeltjes en toys. Deze luxe halsband kan gecombineerd worden met verschillende toys voor solo of partner spelen. De metalen mesh stof voelt zacht aan en laat de pijn van hete vibraties door. Geniet van de flexibiliteit van de metalen mesh en zorg er samen voor dat je elkaar blijft reizen.

Hoe moet de Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband gereinigd worden?

De Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband kan worden gereinigd met zachte middelen, zoals alcohol of een milde zeepoplossing. Verwijder altijd het sluitingmateriaal van de omliggende metalen mesh, was deze met water en zeep en droog ze zorgvuldig af met een schone doek voordat je ze helemaal droog dept.

Waarom zou je de Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband moeten proberen?

De Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband voelt intens en stylish aan. Het ideaal voor iemand die op zoek is naar iets nieuws en opwindend in het slaapkamer. De mesh stoffen en metalen sluiting voegen een stijlvolle natte gleuf toe aan elk spel. Je kan de halsband kopen op Ladykiller.nl, waar de Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband wordt verkocht met een één jaar garantie. Ontdek jouw seksuele avonturen met Desir Métallique – Metallic Mesh Halsband en laat het plezier beginnen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8436562010232, 8436562011000