Geslachtsbescherming tijdens orale seks is een belangrijke stap om je seksleven veilig en onbezorgd te laten verlopen. Als je ervoor kiest om tijdens orale seks staande houding aan te nemen, is Dental Dams Glyde – 100 Stuks het beste product dat je hiervoor kan gebruiken. Dental Dams Glyde – 100 Stuks helpt bij het voorkomen van het overbrengen van communicabele ziekten tussen partners door het blokkeren van lichaamsvloeistoffen.

De volgende eigenschappen heeft de Dental Dams Glyde – 100 Stuks:

– Hygiënisch
– Zachte, flexibele latex
– Geslachtsspecifieke smaak
– Extra sterk en dik
– Niet-allergeen

Wat is de Dental Dams Glyde – 100 Stuks?

De Dental Dams Glyde – 100 Stuks is een dunne, extra stevige en flexibele beschermlaag gemaakt van latex. Het is ongeveer 60 cm x 15 cm en wordt vaak ingezet om zich te beschermen tegen SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen). Het is doeltreffend tegen HIV, chlamydia, gonorroe en andere geslachtsspecifieke ziekten. Het heeft een zachte, gladde textuur en een geslachtsspecifieke smaak, waardoor je je gezond en hygiënisch kunt houden.

Hoe kan Dental Dams Glyde – 100 Stuks gebruikt worden?

De Dental Dams Glyde – 100 Stuks zijn bedoeld om te gebruiken als een anticonceptiemiddel tijdens orale seks. Om de Dental Dams Glyde – 100 Stuks effectief te gebruiken, leg je hem net voor orale seks over je partner heen. Plaats de Dental Dams Glyde – 100 Stuks correct over de gemeenschappelijke openingen, zoals de anus, vagina of penis. Het is gemaakt van extra stevig en dik latex wat ervoor zorgt dat vloeistoffen effectief geblokkeerd worden.

Voor wie is de Dental Dams Glyde – 100 Stuks bedoeld?

De Dental Dams Glyde – 100 Stuks is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar veilige geslachtsbescherming en anticonceptie tijdens orale seks. Het product is pH neutraal en latex vrij, waardoor het geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. De Dental Dams Glyde – 100 Stuks is geschikt voor gebruik in hetero-, homo- en kruisingsparen. Het is ook een goede manier om zichzelf te beschermen tegen SOA's zoals chlamydia en gonorroe en tegelijk je seksleven spannend te houden.

Hoe kan Dental Dams Glyde – 100 Stuks je seksleven verbeteren?

Dental Dams Glyde – 100 Stuks zijn een effectief middel om je seksleven weer nieuw leven in te blazen. Ze bieden een laagje bescherming waardoor je je vrij voelt om jezelf en je partner meer te ontdekken tijdens orale seks. Door de zachte en flexibele latex is de Dental Dams Glyde – 100 Stuks gemakkelijk te gebruiken, waardoor je eindeloos kunt experimenteren met je partner.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Dental Dams Glyde – 100 Stuks gebruiken?

Naast dat je de Dental Dams Glyde – 100 Stuks kunt gebruiken als additionele bescherming tijdens orale seks, kun je het ook gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys. Denk bijvoorbeeld aan , anale sexspeeltjes en aneros. De Dental Dams Glyde – 100 Stuks geeft je seksleven nieuwe dimensies en bied je een ruimte om te experimenteren met je partner.

Hoe reinig je de Dental Dams Glyde – 100 Stuks?

De Dental Dams Glyde – 100 Stuks is eenvoudig te reinigen. Je kunt het gewoon reinigen met water en milde zeep. Nadat je de Dental Dams Glyde – 100 Stuks hebt gereinigd, leg je het op een schone en droge plek op om het te laten drogen. Als je de Dental Dams Glyde – 100 Stuks vaker hebt gebruikt, raden we aan om hem met een speciale sextoy cleaner te reinigen.

Probeer Dental Dams Glyde – 100 Stuks vandaag nog en koop het in onze seksshop Ladykiller.nl

Wil je de Dental Dams Glyde – 100 Stuks proberen? Kom dan naar onze online seksshop Ladykiller.nl. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan sexspeeltjes en andere geslachtsbeschermingsproducten van topmerken. We bieden een snelle, betrouwbare bezorging en 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Bij Ladykiller.nl ben je verzekerd van een goede service en kwaliteit producten. Wil je de Dental Dams Glyde – 100 Stuks of andere seksspeeltje en toys uitproberen? Bestel ze dan vandaag nog bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5027701007119