Met de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser breng je je intieme momenten naar een hoger level. De perfect omsloten penis wordt verrast door heerlijke vibraties, want de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser is uitgerust met 5 ongelooflijke vibratie modes. De massagestimulator is gemaakt van een extreem zacht materiaal, zodat je partner of jezelf de ultimate genot ervaren.

Kortom, hier is een lijst met voordelen van Dluxe Siliconen Peniskop Teaser:
– De stimulator is gemaakt van een extreem zacht materiaal.
– Het heeft een verwarmende massagefunctie.
– Uitgerust met 5 vibratie modi.
– Omsloten penis vibreert krachtig.
– Strakke, maar comfortabele pasvorm.

Wat is een Deluxe Siliconen Peniskop Teaser?

De Deluxe Siliconen Peniskop Teaser is een revolutionaire seksspeeltje dat perfect aansluit rond de penis. De stimulator is perfect voor massage, stimulatie en stimulatie. De vibratie en het hete sensationele materiaal zorgen voor een intens intiem plezier. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat gebruiker optimaal genot ervaart.

Hoe kun je de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser gebruiken?

De Deluxe Siliconen Peniskop Teaser is eenvoudig in gebruik. Je partner of jijzelf kunnen er heerlijk van genieten. Trek het over de penis, druk op de knoppen om de vibraties te regelen en voel dat de schokken je een orgasme bezorgen. De intensiteit van de vibraties kan aangepast worden naar je eigen voorkeur.

Voor wie is de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser bedoeld?

De Deluxe Siliconen Peniskop Teaser is bedoeld voor iedereen die een verscheidenheid aan intieme sensaties wil ervaren en zoekt naar nieuwe manieren om meer plezier te krijgen in zijn seksuele activiteiten met of zonder partner. Of je nu alleen bent of samen, de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser zal je genot geven dat je nooit eerder hebt ervaren.

Hoe verbeter je je seksleven met de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser?

De Deluxe Siliconen Peniskop Teaser is perfect om het plezier in je seksleven te verhogen. Het materiaal is ultrazacht, waardoor er extreme genot ervaren kan worden. Door de 5 verschillende vibratie modi wordt jouw penis of die van je partner overspoeld door een gezamenlijke climax. Ook is het materiaal strak zodat er lange tijd mee gespeeld kan worden.

Welke andere sex toys kun je gebruiken met de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser?

De Deluxe Siliconen Peniskop Teaser kan worden gecombineerd met verschillende andere seksspeeltjes om het genot dat je ervaart te verhogen. Vergeet niet om bij te bestellen Fleshlights, , cockrings en andere verrassingen voor een spannende sekssessie die je beleefd. Samen met de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser maak je duizenden wegen om het ultieme genot te ervaren.

Hoe moet je de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser reinigen?

Het is aan te raden om de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser na gebruik goed te reinigen, zodat je weer kunt genieten van het seksspeeltje. Was het oppervlak met een toy cleaner of milde lauw water en zeep. Na het reinigen laat u de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser lucht drogen of gebruik een zachte doek om het speeltje af te drogen.

Probeer de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser

We raden aan om zeker te proberen de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser te proberen als je op zoek bent naar een revolutionaire manier om je intieme momenten naar een nog hoger level te brengen. Vergeet niet om de Deluxe Siliconen Peniskop Teaser te kopen in de seksshop Ladykiller.nl om je seksuele ervaringen compleet te maken.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518026514