Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml van Ladykiller.nl

Prolong het plezier met de spannende Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml van Ladykiller.nl

Heb jij het gevoel dat het allemaal net iets te snel gaat in bed? Wil je het liefdesspel langer volhouden? Dan is de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml de juiste oplossing voor jouw probleem. De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml werd speciaal ontworpen om het genot in de slaapkamer te verlengen.

De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml bevat een mix van ingrediënten waaronder lidocaïne, waardoor het gevoeligheid vermindert en het liefdesspel langer duurt. De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml is veilig, effectief en compatibel met alle geslachtsorganen, latex en siliconen speeltjes.

Met de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml is je liefdesspel terug in balans en kun je weer genieten zoals voorheen.

De voordelen van de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml:

  • Helemaal natuurlijk: bevat een mix van 100% natuurlijke ingrediënten zoals Lidocaïne.
  • Veilig en compatibel met alle materialen: Compatibel met latex, siliconen, geslachtsorganen en speeltjes.
  • Langere seks: Vermindert gevoeligheid zodat het liefdesspel langer kan duren.
  • Geconcentreerde formule: Slechts enkele druppels nodig voor effecten.

Wat is de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml?

De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml is een product dat is ontworpen om het seksueel genot te verhogen door het liefdesspel te verlengen. Het product bevat een natuurlijke mix van ingrediënten, waaronder lidocaïne, dat gevoeligheid vermindert zodat het liefdesspel langer duurt.

Het is veilig, compatibel met alle materialen en is slechts enkele druppels nodig. Door de speciaal geconcentreerde samenstelling kan de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml worden gebruikt om alle producten die te koop zijn in de shop van Ladykiller.nl, waaronder latex en siliconen speeltjes, geslachtsorganen en andere producten, te verrijken.

Hoe gebruik je de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml?

De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml is gemakkelijk te gebruiken. Allereerst moeten de geslachtsorganen en andere producten die worden gebruikt goed worden gereinigd. Daarna worden er enkele druppels Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml aangebracht op de geslachtsorganen of speeltjes.

Het is belangrijk om de spray op minstens 10 cm afstand aan te brengen en eenmaal aangebracht dient deze te worden ingewreven op de geslachtsorganen of speeltjes. De genomen maatregelen zorgen ervoor dat de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml zo effectief mogelijk is.

Voor wie is de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml geschikt?

De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml is geschikt voor alle mannen die graag wat meer uit hun liefdesspel willen halen. Wil je je prestaties in de slaapkamer verbeteren en het liefdesspel langer volhouden? Dan is de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml de perfecte oplossing.

De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml heeft geen bijwerkingen en is compatibel met alle materialen, waardoor je gegarandeerd succesvol bent in de slaapkamer.

Hoe kan de Delay spray – 2 fl oz / 50 ml je leven verbeteren?

De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml kan je leven in de slaapkamer fundamenteel veranderen. Door het liefdesspel langer te laten duren creëer je een interessant en spannend liefdesspel met je partner.

Maar de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml is niet alleen geschikt om te worden gebruikt met seksspeeltjes die in onze winkel Ladykiller.nl te koop zijn, zoals dildos, vibratoren of andere speeltjes. Ook kan de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml worden gecombineerd met andere producten uit onze winkel, zoals , massageolie of bodyalkers.

Hoe reinig je de Delay spray – 2 fl oz / 50 ml?

De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml moet worden opgeslagen in de omgevingstemperatuur en ver van direct zonlicht. Het is belangrijk om de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml na gebruik grondig te reinigen met schoon water en een milde, niet-agressieve zeep.

De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml op de juiste manier reinigen voorkomt schade aan de producten die zijn aangeschaft in onze shop Ladykiller.nl.

Waarom de Delay spray – 2 fl oz / 50 ml uitproberen en bij Ladykiller.nl kopen?

De Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml is een product dat alle mannen toelaat om het liefdesspel langer te laten duren. Het is een veilig product dat geschikt is voor alle materialen en geslachtsorganen en heeft geen bijwerkingen.

Maar bij Ladykiller.nl verkopen we meer dan alleen de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml. In onze shop kun je ook terecht voor vibratoren, dildo's, speeltjes, massageolie, sexy lingerie en andere producten die je genot in de slaapkamer extra spannend, verrassend en onvergetelijk maken.

Uiteindelijk is je liefdesspel terug in balans en kun je het liefdesspel met een gerust hart en een geruste gedachte langer laten duren. Probeer de Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml uit en ervaar zelf het genot van zijn spannende eigenschappen. Bestel jouw Delay Spray – 2 fl oz / 50 ml vandaag nog bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342003109