Deep Diver – Vibrerende Plug is een stijlvolle en krachtige vibrerende anaalplug die de ervaring voor beide partners naar enorme hoogten brengt. De Deep Diver is gemaakt met een sterke silicone huid en een zachte textuur die perfect roteert, vibreert en diep komt. De anaalplug is licht geurend en heeft een comfortabel en progressief ontwerp dat de sensaties die je terwijl je het speeltje draait, voelt vele malen intenser maakt.

Deze Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug heeft de volgende eigenschappen:

• Gemaakt van safe silicone met een sterke, huidvriendelijke textuur
• Geurend, met een licht zoete aroma
• 7 hectische vibratiesnelheden
• Progresief ontwerp met een stevig bovenste deel en een dunner, naar binnen gewerkt onderste deel
• Fanrotatie die 360 graden per minuut rotatie mogelijk maakt
• LED licht voor een verassend effect
• Totale lengte van 15 cm

Wat is een Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug?

Een Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug is een stijlvolle vibrerende anaalplug die je seksleven naar een nieuw niveau brengt. Deze anaalplug is gemaakt van body-safe silicoon dat extra zacht aanvoelt en een progressief ontwerp heeft met een stevig bovenste deel en een dunner, naar binnen gewerkt onderste deel. Daarnaast heeft Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug verschillende, heerlijk krachtige vibraties en rotatiesnelheden die je de ultieme sensaties geven. Dankzij het LED-licht bovenin de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug wordt het effect en sensaties versterkt.

Hoe gebruik je de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug?

Gebruik voor het gebruik van de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug eerst glijmiddel. Spreid je billen voorzichtig en breng de plug lichtjes in. Als je de plug helemaal hebt ingestoken, zet je de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug aan en past je de rotatiesnelheid en vibratie aan op het gewenste niveau. Begin met rustig te draaien en verhoog de snelheid steeds meer. Hou de plug aan de basis vast als je volledig klaar bent en haal de Deep Diver voorzichtig uit je lichaam.

Voor wie is de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug bestemd?

De Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug is voor iedereen die nieuwe sensaties wil ontdekken met anaal speelgoed, of het nu een beginner of ervaren is. Dankzij de heerlijk krachtige vibraties, rotatiesnelheid en progressief ontwerp, brengt de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug de ervaring van anale naar een volgend niveau.

Hoe kan de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug je seksleven verbeteren?

De Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug is gemaakt om je seksleven te verbeteren. Een van de grootste voordelen van deze vibrerende anaalplug is het progressieve ontwerp dat je sensaties intenser maakt terwijl je de plug draait. Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug heeft ook verschillende vibratiesnelheden en rotatiesnelheden. Je kunt de plug dus op zowel snelheid als diepte afstellen, wat je een grote variëteit van sensaties geeft.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug gebruiken?

Je kunt de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug effectief gebruiken met andere speeltjes en toys. Je kunt bijvoorbeeld een dubbele anaalplug gaan gebruiken om je sensaties nog intenser te maken. Of misschien kies je ervoor om de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug te combineren met andere wanten en hulpmiddelen die zijn ontworpen om je seksleven te verrijken.

Hoe reinig je Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug?

Om alle restant- en bacteriën te voorkomen, moet je de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug na elk gebruik grondig reinigen. Gebruik om de plug te reinigen een zachte doek en milde zeep. Niet gebruiken in bad of in combinatie met andere speeltjes en toys.

Waarom zou je de Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug moeten proberen?

Als je op zoek bent naar een seksspeeltje dat je seksleven naar een hoger niveau kan brengen, dan is Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug moeilijk te verslaan. Plus, je kunt het ook gebruiken met andere speeltjes en tools die je seksuele ervaringen verrijken, waardoor de mogelijkheden grenzeloos zijn. Ervaar een verpletterende climax en schaf je Deep Diver – Vibrerende Anaal Plug hier bij Ladykiller.nl aan.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504006796, 4061504006802