Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen

Het is duidelijk dat er veel nieuwe technologieën op de markt zijn die het leven gemakkelijker maken. Ook op het gebied van seksueel plezier kan technologie mensen in staat stellen hun fantasieën werkelijkheid te maken. Daarom heeft Ladykiller.nl de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Kralen uitgebracht.

De Dark Scepter – Vibrerende Siliconen bestaan uit een 9 cm lange vibrerende anal plug en 3 medium-sized kralen. De kralen zijn gemaakt van 100% medisch silicone, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. De plug heeft een compacte, ronde vorm waardoor hij comfortabel in te brengen is en zorgt voor een intense, .

Eigenschappen van de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen

  • Maakt gebruik van een 9 cm vibrerende anal plug en 3 kralen van medium-sized
  • 100% medisch siliconen voor zachtheids en comfort
  • Compacte, ronde vorm voor eenvoudig en comfortabel inbrengen
  • Vibrations mode voor een intense stimulatie
  • Waterdicht voor gebruik in de douche
  • Kan worden gebruikt met al onze andere producten

Wat is de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen?

De Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen is een opwindende anaal speeltje dat gemaakt is om te helpen bij het happeningmaken van elk seksueel avontuur. De kralen en plug zijn gemaakt van 100% medisch silicone, waardoor ze een zachte en comfortabele huid voelen. De kralen bevatten ook speciale vibraties die je partner kan ervaren als het speelgoed wordt ingevoerd, waardoor het ideale seksspeeltje wordt voor paren die op zoek zijn naar extra stimulatie.

Hoe gebruik ik de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen?

De Dark Scepter – Vibrerenden Anaal Kralen zijn eenvoudig te gebruiken, het enige wat je hoeft te doen is een beetje glijmiddel aanbrengen op de plug en de kralen voor meer comfort en veeg het overtollige glijmiddel weg. De kralen moeten een voor een worden ingevoerd in de anus of vagina om de meeste stimulatie te ervaren. Nadat de kralen zijn ingevoerd, kan de plug worden ingevoerd. Tot slot kan de vibratiefunctie ook worden geactiveerd door de aan-/uitknop te gebruiken om de activering te starten.

Voor wie is de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen geschikt?

De Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen zijn het perfecte seksspeeltje voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar meer stimulatie in hun seksleven. Hoewel het zowel voor beginners als gevorderden geschikt is, is het meestal aan te raden voor mensen die al enige ervaring hebben met anaal spel, omdat het comfortabeler is om het speelgoed in te voeren.

Hoe kan de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen het leven van onze klanten verbeteren?

Met de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen kunnen onze klanten hun echtgenoten verrassen met een intense vibratie die hun seksleven kan opleuken. Bovendien kan het ook een ongelooflijke stimulatie bieden aan het zinvolle gebied, waardoor het een interessant seksspeeltje is voor seksuele experimenten.

Hoe kunnen klanten de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen combineren met andere speeltjes?

De Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen kan worden gecombineerd met andere producten uit onze shop, zoals speciale vibratie-ei's en andere anaalpluggen. De klanten kunnen de producten gebruiken in combinatie met de generiek reeds bestaande vibraties om dubbele stimulatieen te creëren. Ook kunnen alle producten in combinatie met massage olie en glijmiddel worden gebruikt voor meer comfort en extra plezier.

Hoe kan ik de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen gebruiken?

Om de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen correct te gebruiken, moeten de klanten eerst een beetje glijmiddel aanbrengen op de kralen en de plug voordat ze het inbrengen. Ook is het belangrijk dat de klant de vibraties controleert en de aan-/uitknop gebruikt om de vibraties in te schakelen en uit te schakelen. Daarnaast moeten de klanten het speelgoed na elke gebruik grondig reinigen met warm water en een vochtig doekje.

Koop de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen bij Ladykiller.nl!

Onze klanten moeten niets meer achterwege laten om de intense seksuele belevingen te ervaren die de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen te bieden hebben. Bij Ladykiller.nl kunnen onze klanten ook kennis maken met andere speeltjes zoals vibrerende eieren, vibratoren, dp-pluggen, en zweepjesallen zijn ontworpen met kwaliteit materialen om de beste seksspeeltjes te bieden. Bovendien hebben wij ook een selectie sexgames voor meer partnersplezier. Koop de Dark Scepter – Vibrerende Siliconen Anaal Kralen bij Ladykiller.nl en ervaar een intense seksuele beleving.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518032676