Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug is een sextoy met een eigentijds, robuust design dat perfect is voor kittig kinky spel. De plug heeft een stevige ronde basis en een metalen ballonventiel dat eenvoudig op te pompen is met een handmatig systeem. De opblaasbare plug is gemaakt van 100% siliconen en is daardoor hypoallergeen en veilig voor gebruik met alle . Opblaasbare Dark Inflator – Siliconen Plug is totaal van 15 cm lang en 6.5 cm in doorsnede – de grootte voor kittig kinky spel en intens genot.

Eigenschappen van Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug:
– Gemaakt van 100% siliconen
– Totale lengte van 15 cm
– 6.5 cm in doorsnede
– Eenvoudig op te pompen met een handmatig systeem
– Metalen ballonventiel
– Stevige ronde basis

Wat is de Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug?

Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug is een medium-grote plug gemaakt van 100% siliconen. De plug is voorzien van een handmatig systeem waarmee je de plug eenvoudig op kunt pompen. Door op te pompen vergroot je de diameter en penetratie die de plug geeft. De intensiteit kan worden aangepast door simpelweg de lucht uit de plug te laten lopen. De plug heeft een metalen ballonventiel en een stevige ronde basis, die ervoor zorgt dat hij stevig en veilig in je gaat.

Hoe gebruik je de Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug?

De Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug is ontworpen om je de ultieme intense seksuele ervaring te geven. Voor het gebruik kun je de beste resultaten bereiken door eerst de plug te smeren met glijmiddel. Verplaats de plug dan naar binnen met lange, lome stoten en draaiing. Gebruik een opblaasbare plug voorzichtig, want als je het binnenin te intens maakt kan dit ongemak en ongemakkelijkheid veroorzaken. Als je eenmaal bent gewend aan de seksuele stimulatie, kun je, afhankelijk van je behoefte, meer lucht toevoegen aan de plug om de penetratie verder te vergroten.

Voor wie is de Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug bedoeld?

De dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug is ideaal voor beginners of mensen die hun seksuele bevrediging willen vergroten. Wanneer je de plug gebruikt kan de opblaasbare structuur je meer intense stimulatie geven. De plug is ontworpen om naar behoefte meer of minder grootte te bekomen. Ook is de plug erg comfortabel en veilig, en met de juiste opbouw kunnen er fantastische resultaten mee worden bereikt.

Hoe kan de Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug je seksleven verbeteren

De Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug kan je seksleven openen naar nieuwe kittig kinky manieren om jezelf en je partner, in een seksuele context te verwennen. De Plug kan doorslusring bijvoorbeeld worden gebruikt als prelude om penetratie op een later tijdstip te faciliteren of het gebruik ervan kan dienen als ‘warming-up' om te genieten van meer intieme gevoelige momenten. Het worden met de opblaasbare structuur gegeven binnenin bovendien de mogelijkheid om de seksuele situatie door steeds een stap verder te gaan, waardoor je meer en meer wordt overweldigd door erotische plezier.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug gebruiken?

De Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug kun je perfect combineren met andere sextoys en om te genieten van intense kittig kinky spel. Sommige van de meest populaire aanvullende items om samen te gebruiken met de Dark Inflator – Siliconen Plug zijn liefdesknoppen, cockrings en pompsets. Gebied eerst weer een knoop in met een liefdesknop om de anatomie van de penis te stimuleren. Gebruik dan een cockring om de penis bij het binnengaan aan te stutten. Het is aanbevolen om het gebruik van de plug en de cockring af te wisselen.

Hoe moet je de Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug reinigen

De Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug is gemaakt van 100% siliconen en vaatwasserbestendig, maar het is aan te bevelen om de plug na gebruik met warm water en een milde zeep of een sextoy cleaner te wassen en te drogen met een zachte doek of papieren handdoek.

Probeer de Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Dark Inflator – Siliconen Opblaasbare Plug is een super stevige en opblaasbare sextoy om extreme kittig kinky plezier te krijgen. Probeer deze plug vandaag nog en ervaar de intense, opwindende sensaties die het biedt. Bestel deze plug vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en begin je kittig kinky seksuele avonturen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033888