Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit

Klanten die op zoek zijn naar een sexy speelharnas dat comfortabel, stijlvol en duurzaam is, zullen de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit van Ladykiller.nl absoluut waarderen. Deze hoogwaardige hoofdharnas met siliconen bit is gemaakt van hoge kwaliteit, 100% medisch siliconen en is ontworpen voor liefhebbers van kinky .

De Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit is perfect voor -sessies en staat garant voor veel plezier en extra spirituele band. Het is zo gemaakt dat het je moeiteloos langer meegaat, zelfs onder het meest intense gebruik. Maar wat maakt de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit echt bijzonder? Hier is een lijst met eigenschappen:

Eigenschappen van de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit

  • Gemakkelijk aan te passen
  • Gemaakt van 100% medische siliconen voor de beste schokabsorberende prestaties
  • Volledig verstelbaar, zodat het past bij elk hoofd en lichaamskenmerk
  • Dun, maar krachtig ontwerp dat opmerkelijke stevigheid biedt

Wat is de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit?

De Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit is een populaire bondage-optie voor iedereen die van kinky speeltjes houdt. Het harnas wordt geleverd met een siliconen bit dat comfortabel en verstelbaar is. Het is gemaakt van hoge kwaliteit, 100% medisch silicone dat is ontworpen om schokken te absorberen en om te voorkomen dat het harnas breekt of knapt. Het is gericht op instabiliteit in positieve zin, dus het zal niet meegaan met de steeds veranderende hoeken die je tegenkomt in extreme BDSM-sessies.

De lange veters aan de voor- en achterkant van de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit zorgen ervoor dat het goed past bij elk hoofd, zowel qua grootte, als qua mobiliteit. De zachte voering bevat comfortabele, episch ademende materiaal voor een korte periode met de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit te dragen.

Hoe gebruik je de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit?

De Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit is bedoeld als een moedharnas dat in BDSM-sessies gebruikt kan worden. Maar het komt ook goed van pas als je gewoon op zoek bent naar iets nieuws in de slaapkamer. De harnas is verstelbaar, waardoor het bij elk hoofd en lichaamskenmerk past. Het is licht van gewicht en naast comfortabel zit het ook goed vast.

De harnas wordt geleverd met een siliconen bit dat comfortabeler is dan het harde rubber van andere harnassen. Het is gemaakt van een 100% medisch siliconen, dat schokken absorbeert en ontworpen is om te voorkomen dat het harnas breekt of knapt. U kunt de harnas en siliconen bit afzonderlijk gebruiken, maar voor de beste prestaties is het aanbevolen dat u beide tegelijk gebruikt.

Voor wie is de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit geschikt?

De Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in kinky BDSM-speeltjes. De comfortabele siliconen bit en stevige ontwerp maakt het beide betrouwbaar en krachtig. Sommige mensen voelen zich misschien een beetje ongemakkelijk bij het dragen van een harnas in het begin. Maar de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit maakt dit gemakkelijker en comfortabeler omdat het licht van gewicht en langer meegaat.

Met de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit kunnen mensen hun BDSM-sessies mixen met de andere spannende speeltjes die verkrijgbaar zijn bij Ladykiller.nl. Of als je speelt op een meer subtiele manier, combineer het met leuke die je tijd in de slaapkamer extra kunnen opfleuren. Dankzij de lage prijs is het echt een must-have in elke BDSM-collectie.

Hoe reinig je de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit?

Het is essentieel om de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit na elk gebruik grondig te reinigen. Dit kun je doen met warm water en milde zeep. Na het reinigen laat je het harnas aan de lucht drogen voor de beste resultaten.

Het is belangrijk om nooit schurende reinigingsmiddelen of chemicaliën te gebruiken in een poging het harnas te reinigen, aangezien dit schade kan veroorzaken. Als uw Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit nog schoner moet worden, dan kunt u het ook in de vaatwasser reinigen, maar het is belangrijk dat u de harsuitingen, banden en clips daar vooraf uithaalt.

Waarom koop je de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit bij Ladykiller.nl?

Als je op zoek bent naar een kinky BDSM-harnas waar je veel plezier aan beleeft, dan is de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit de juiste keuze. Vanwege de hoogwaardige 100% medisch siliconen materiaal is deze harnas buitengewoon comfortabel en gebruiksvriendelijk. Het is ideaal voor liefhebbers van kinky bondage en heeft een lange veters aan de voorkant om te voorkomen dat het loslaat tijdens de extreme BDSM-sessies.

Met de verbluffend lage prijs en verbluffende kwaliteit kun je de krachtige Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit krijgen, die stijlvol en duurzaam is. En als je bij Ladykiller.nl koopt, krijg je ook een ruim assortiment aan andere BDSM-speeltjes om je ervaring in de slaapkamer te verbeteren. Dus als het gaat om het verbeteren van je seksleven, check vandaag nog onze brede selectie kant-en-klare speeltjes die verkrijgbaar zijn bij Ladykiller.nl. probeer vandaag nog de Dark Horse – Pony Hoofdharnas met Siliconen Bit en ervaar een aantal kinky plezier in uzelf.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033918