Daring – Siliconen Harnas

De Daring – Siliconen Harnas: van softcore naar hardcore

De Daring – Siliconen Harnas is een must-have voor het genieten van plezier tussen de lakens. Ontworpen om de taferelen van je wildste fantasieën tot leven te brengen, biedt het een stijlvolle en comfortabele manier om stelling te nemen tegen saaiheid in de slaapkamer!

Wanneer je het model, comfort, de mogelijkheden en structuur van de Daring – Siliconen Harnas ervaart, zal je begrijpen waarom er een gevoel van uitbundigheid en wildheid aanwezig is. Door de ingebouwde volgelingen aan beide kanten, vormt het harnas een gladde, stevige, maar toch comfortabele omwikkeling. De verschillende bevestigingsmogelijkheden geven een veelheid aan positie opties – van softcore naar hardcore.

Maar waarom nou juist deze Daring – Siliconen Harnas? Hier zijn de functies en voordelen opgesomd:

Functies en voordelen

  • Gemaakt van duurzame siliconen
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
  • Gemakkelijk in te stellen en geheel op maat te maken met de verstelbare bevestigingsvolgelingen aan beide kanten
  • Extreem comfortabel en glijdt niet
  • Haar bandstukken geven een fantastische pasvorm
  • De connectoren kunnen worden gebruikt met waanzinnige speeltjes.

Wat is de Daring – Siliconen Harnas?

De Daring – Siliconen Harnas is een bodyharnas voor seksspeeltjes dat is gemaakt van siliconen en bedoeld is om meer comfort en controle te bieden tijdens seks. Het harnas is zeer flexibel, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan elke lichaamsvorm. Een verstelbare band over de borst, een hoge tailleband en twee verstelbare bevestigingsvolgelingen aan beide kanten ervan maken het een zeer comfortabel en compleet lichaamsharnas.

Het harnas is ontworpen om te worden gebruikt met een breed scala aan verschillende seksspeeltjes. Je draait simpelweg de volgelingen op zijn plaats en kunt vervolgens een waanzinnige collectie seksspeeltjes toevoegen. Je kunt de bodyharnas ook gebruiken als overal penisring – het eindeloos versterken van je erectie.

Voor wie is de Daring – Siliconen Harnas geschikt?

De Daring – Siliconen Harnas is een perfecte keuze voor stellen die een nieuw seksstandje willen uitproberen of hun seksleven een nieuwe verrassende dimensie willen geven. De revolutionaire technologie biedt u namelijk het ultieme comfort en controle, zelfs bij de meest complexe seksuele posities!

De bodyharnas is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, zodat beiden het comfort en de controle kunnen ervaren. Gemakkelijk in te stellen, biedt de Daring – Siliconen Harnas de ultieme optie voor het krijgen van de best mogelijke seksuele preferenties. Of je nu solo of in een team speelt, de Daring – Siliconen Harnas garandeert altijd een passende vervulling.

Hoe kan de Daring – Siliconen Harnas je leven in de slaapkamer verbeteren?

Het gebruik van de Daring – Siliconen Harnas verbetert uw seksleven enorm. Door de mogelijkheid om moeiteloos verschillende seksstandjes en specifieke posities uit te proberen, biedt de Daring – Siliconen Harnas eindeloos veel plezier. De volgelingen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan elke lichaamsvorm en geeft je de ultieme controle waar je alle kanten mee op kunt.

Ook kunnen onze spannende speeltjes zoals dildo's, en anale pluggen gemakkelijk aan de Daring – Siliconen Harnas worden bevestigd voor glorieuze komedies. Of je nu kiest voor een scène uit je wildste fantasieën of liever allebanale, je kunt altijd rekenen op een waar voorspel als je de Daring – Siliconen Harnas gebruikt.

Hoe gebruik je de Daring – Siliconen Harnas?

Het gebruik van de Daring – Siliconen Harnas is eenvoudig en simpel. Om de harnas correct toe te passen, moet je eerst alle stukken uitpakken en ze op maat maken. Krijg de bodyharnas met liefde gemaakt, want alleen dan voelt het vanzelf aan.

Er is een verstelbare band over de borst, een tailleband en beide verstelbare bevestigingsvolgelingen. Terwijl de tailleband zorgvuldig is verstelbaar, versterkt de hiervoor ontworpen band precies uw figuur. Om het aan te trekken, maak je het vast aan beide kanten, voordat je het aansluit op je favoriete seksspeeltje. Eenmaal aan, voorkomt de Daring – Siliconen Harnas dat je speeltje er af glijdt, zodat je kunt blijven genieten van de meest hete avonturen die je je maar kunt voorstellen!

Hoe reinig je de Daring – Siliconen Harnas?

De Daring – Siliconen Harnas is één van de makkelijkst te reinigen en te onderhouden seksspeeltjes. We raden aan dat je het reinigt met water en zeep, en daarna afspoelt met warm water. Als je het product hebt gereinigd en gedroogd, voorkom dan dat je direct het verpakkingsmateriaal gooit. Bewaar het goed, zodat je het gemakkelijk kunt opbergen.

Probeer de Daring – Siliconen Harnas en koop bij Ladykiller.nl

Dus waar wacht je op? Als je op zoek bent naar een eenvoudige, veelzijdige, comfortabele en krachtige oplossing voor je seksuele verlangens, dan is de Daring – Siliconen Harnas perfect voor jou. Wat je ook nodig hebt om je leven in de slaapkamer te verbeteren, neem een kijkje in onze befaamde winkel Ladykiller.nl. U vindt hier een assortiment aan allerlei seksspeelgoed, van en strap-on om dildo's en anale pluggen. Beleef een nacht vol plezier met ons assortiment van isolationistische speeltjes en laat je sekslevenoot een niveau oppakken dat u helemaal zal bevredinigen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421070328