Daphne – Teddy – One Size – een uitstekend sexy speeltje
Wij bij Ladykiller.nl bieden een breed scala aan seksuele om jouw seksleven op te vrolijken en je seksuele bevrijding tot een volgend level te tillen. Met de Daphne – Teddy – One Size kan je die reis gemakkelijk aangaan.

Eigenschappen Daphne – Teddy – One Size:
– Een gemakkelijk in gebruik volwassen speeltjes voor extra plezier voor jou of je partner.
– Gemaakt van hoogwaardige siliconen dat comfortabel en smaakloos is.
– Zacht en elastisch materiaal zorgt voor extra stimulatie
– Geschikt voor alle sizes
– Te bevredigen in alle motivatie en behoeften
– In diverse kleuren beschikbaar

Wat is de Daphne – Teddy – One Size?

De Daphne – Teddy – One Size is een innovatief volwassen speeltje speciaal voor koppels die extra plezier willen tijdens hun seksuele avonturen. Het is een gemakkelijk en comfortabel te gebruiken seksspeeltje van hoge kwaliteit dat zo is ontworpen dat het jou en je partner helpt om meer stimulatie te ervaren tijdens intieme momenten.

Hoe kan ik Daphne – Teddy – One Size gebruiken?

Met de Daphne – Teddy – One Size kan je kiezen voor de meest intieme seksuele momenten. Het comfortabele siliconen materiaal is ideaal voor het verkennen van verschillende mogelijkheden in het bed, zoals missionaris, doggy of gezicht-aan-gezicht positie. Je kan er ook voor kiezen om de Daphne – Teddy – One Size solo te gebruiken en er meer afwisseling in je seksleven te brengen. Met diverse functies en vibrerende patronen, kan je de manier waarop je stimuleert uitbreiden en je seksuele bevrijding verder tillen.

Voor wie is de Daphne – Teddy – One Size?

De Daphne – Teddy – One Size is bedoeld voor volwassenen van alle body sizes die hun seksleven meer kleur willen geven en plezier willen ervaren. Of je nou op zoek bent naar stimulatie met je partner of met jezelf zoekt, met deze innovatieve seksspeeltje kan je je fantasie laten gaan en is de seksuele mogelijkheden eindeloos.

Hoe kan Daphne – Teddy – One Size mijn seksleven verbeteren?

Met de Daphne – Teddy – One Size kan je de meest intieme momenten ervaren en meer plezier beleven. Het is het perfecte speeltje voor nieuwe ervaringen tussen jou en je partner. Met verschillende functies en vibrerende patronen is bodyplay nooit meer saai. Het is ook een goede manier om je en bevrediging te verhogen.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik de Daphne – Teddy – One Size gebruiken?

Je kan de Daphne – Teddy – One Size combineren met diverse andere sexy speeltjes om je seksleven te verbeteren. Denk aan een clitoraal dubbelstimulator, , , -toys of de ultieme uitdaging met een enema kit.

Hoe reinig ik de Daphne – Teddy – One Size?

Het reinigen van het speeltje is heel eenvoudig. Je kan de Daphne – Teddy – One Size reinigen met lauw water en een milde bodywash voordat je het opbergt. Gebruik geen sterke chemicaliën om de kwaliteit van het speeltje te behouden.

Koop de Daphne – Teddy – One Size

Klaar om extra plezier in jouw seksleven te brengen? De Ladykiller.nl seksshop heeft een veelzijdig assortiment aan seksspeeltjes en volwessen accessoires, waaronder de Daphne – Teddy – One Size. Probeer de plezier veroorzakende Daphne – Teddy – One Size uit en merk op hoeveel afwisseling en intimiteit je kan ervaren met dit innovatieve speeltje.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045912589