Met de Dalila – Masker kun je van orgasme tot orgasme blijven ejaculeren. Dit unieke product is een door de vrouwen gecreëerd cybersextoy dat is bedoeld voor individueel- en partnerspel. Eigenschappen van Dalila – Masker:
• Maakt het mogelijk om continue orgasmes te bereiken
• Geoptimaliseerd voor volledige controle over je eigen plezier
• Gemaakt van duurzame materialen voor maximaal genot
• Voorzien van een flexibele bevestiging voor een perfecte pasvorm
• Ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort

Wat is Dalila – Masker?

Dalila – Masker is een high-tech cybersextoy dat is ontworpen voor maximale verwenning en een luidere climax. De masker is gemaakt van een hoogwaardig medisch siliconen materiaal en is licht, flexibel en buigzaam. Door de anatomisch gevormde strap-on bevestigingsmethode bewaar je eenvoudig en comfortabel de siliconen beschermlaag met krachtige druppels op je gezicht. Er zijn verschillende versies beschikbaar al naar gelang je wensen. De masker heeft een androgyn design, waardoor hij ook geschikt is voor mensen met een androgyn seksuele identiteit.

Hoe gebruik je Dalila – Masker?

De Dalila – Masker is ontworpen om te worden gebruikt tijdens solo- en partnersex. Het is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt voor alle soorten seksuele activiteiten voor zowel mannen als vrouwen.

De stofelastieke band is eenvoudig te bevestigen rond je gezicht en je seksuele partner. Het siliconen materiaal is erg zacht, ademend en warm aanvoelend. De masker biedt optimaal comfort en een buigzaam passend ontwerp. Hij is ook voorzien van een innovatief kliksysteem om ervoor te zorgen dat hij stevig op zijn plaats blijft tijdens het gebruik.

Voor wie is Dalila – Masker?

De Dalila – Masker is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een maximaal genot tijdens solo- en partnerspel. Het is zowel voor mannen als vrouwen ontworpen en is een veelzijdig product dat erg goed past bij alle seksuele voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar intens plezier tijdens solo- of partnerspel, de Dalila – Masker is de perfecte oplossing voor alle seksuele verlangens.

Hoe verbetert Dalila – Masker je seksleven?

De Dalila – Masker verbetert je seksleven op vele gebieden. Hij biedt je een meer intensief orgasme door de geavanceerde technologie en het stevige design. Door de flexibele bevestiging en het zachte materiaal van de masker, kun je genieten van een meer ademende, warme en gerichte stimulatie.

Bovendien is de masker ook voorzien van andere technische features. Met de bevestigingshaak en het kliksysteem blijft hij zelfs tijdens verhogende activiteiten stevig op zijn plaats en blijft hij je plezier verhogen.

Met welke andere speeltjes of toys kun je Dalila – Masker gebruiken?

Met Dalila – Masker kun je alle andere seksspeeltjes of toys gebruiken. Je kunt het gebruiken met die je partner kan bedienen of met vibrerende kunstpenissen voor een nog betere stimulatie. Ook kun je de masker combineren met zowel vaginale als anale seksspeeltjes of toys voor een nog betere stimulatie.

Hoe reinig je Dalila – Masker?

De masker moet na elk gebruik worden gereinigd. Dit doe je met milde zeep en lauw water en droog je vervolgens met een schone, zachte doek. Vergeet niet om het materiaal na elk gebruik te desinfecteren met een sextoy cleaner. Hierna kun je de masker weer opbergen voor hygiëne.

Probeer Dalila – Masker!

Kom in actie en voel het genot dat Dalila – Masker je kan geven. Dit product is een veelzijdig sextoy dat je seksleven volledig kan transformeren. Bestel vandaag nog op Ladykiller.nl en ervaar zelf het intense plezier van deze cybersextoy!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562010836