Daizy – Teddy – Plus Size, noem het een revolutionaire sextoy of een slimme speeltje voor volwassenen, je seksleven is er van verzekerd. Met de komst van de nieuwe Daizy – Teddy – Plus Size ben je in staat om experimenteren en je seksleven naar een hoger plan te tillen. De Daizy – Teddy – Plus Size is een grote, kerngezonde sextoy die gebaseerd is op de klassieke teddybeer vorm. Je kunt alle kanten mee op in de slaapkamer met de Daizy – Teddy – Plus Size, die perfect is om je liefdesleven een vleugje uitdaging en verrassing te geven.

Eigenschappen van Daizy – Teddy – Plus Size:

-Gemaakt van hoogwaardig en waterproof materiaal
-Gemaakt met verschillende openingen zodat je gemakkelijk kunt experimenteren
-Gemakkelijk te bedienen
-Groot formaat voor extra stimulation
-Verrijkt met een flexibele werking in alle richtingen
-Vijf verschillende snelheden en standen beschikbaar
-Gefabriceerd zonder chemische stoffen
-Compact ontwerp om gemakkelijk te vervoeren

Wat is Daizy – Teddy – Plus Size?

De Daizy – Teddy – Plus Size is een enorme sextoy, gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Deze teddybeer-achtige sextoy heeft een groot formaat met meerdere openingen met alle diversiteit aan verschillende veren aan de binnenkant. Hierdoor is het bijzonder geschikt voor een wilde seksuele ervaring.

Hoe kan Daizy – Teddy – Plus Size gebruikt worden?

De Daizy – Teddy – Plus Size is een geweldige seksspeeltje voor singles en koppels. Meerdere openingen maken het mogelijk om te experimenteren met verschillende stimulaties die zorgen voor een ervaring die buiten het gewone valt. Met de verschillende standen en snelheid is het mogelijk om te variëren met druk, terwijl de flexibele stof er voor zorgt dat het een volledig verrijkende seksuele ervaring wordt.

Voor wie is Daizy – Teddy – Plus Size bedoeld?

De Daizy – Teddy – Plus Size is speciaal gecreëerd voor volwassenen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om seksueel te experimenteren, of singles of koppels die op zoek zijn naar meer spanning in hun seksuele relatie. Het is zo ontworpen dat het een intense ervaring biedt die ervoor zorgt dat je seksleven naar een hoger plan getild wordt.

Hoe kan Daizy – Teddy – Plus Size je seksleven verbeteren?

Met de Daizy – Teddy – Plus Size kun je ongelooflijke seksuele ervaringen creëren. Het unieke ontwerp met meerdere openingen maken het mogelijk om de meest intensieve stimulaties te ervaren, terwijl het flexibele materiaal op verschillende manieren je seksleven vernieuwt. De meest uiteenlopende seksuele ervaringen kunnen worden bedacht als je de Daizy – Teddy – Plus Size gebruikt.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun jeDaizy – Teddy – Plus Size gebruiken?

Er zijn verschillende manieren waarop je de Daizy – Teddy – Plus Size kunt combineren met andere sextoys en speeltjes voor een nog betere ervaring. Denk bijvoorbeeld aan vibratoren, 's, speelgoed, glijmiddel en andere benodigdheden die je kunnen helpen om het meeste uit je speeltje te halen. Vergeet niet dat u altijd met uw partner moet overleggen welke het meeste comfort bieden en dat u veiligheid voorop stelt.

Hoe moet je Daizy – Teddy – Plus Size reinigen?

Het reinigen van de Daizy – Teddy – Plus Size is zeer eenvoudig. Gebruik een mild vochtig doekje om het speeltje af te nemen, vermijd het gebruik van agressieve of chemische stoffen, aangezien dit schadelijk kan zijn voor het materiaal en de kwaliteit. Gebruik ook een sextoy cleaner die je veilig kunt gebruiken om de Daizy – Teddy – Plus Size grondig te reinigen.

Koop Daizy – Teddy – Plus Size nu bij Ladykiller.nl

Wees er snel bij en geniet van de unieke seksuele ervaringen die de Daizy – Teddy – Plus Size biedt. Probeer het meteen of koop het in onze seksshop Ladykiller.nl. We garanderen dat je niet teleurgesteld zal worden als je Daizy – Teddy – Plus Size in onze shop koopt. Probeer het en ervaar je seksleven naar een hoger plan getild wordt.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045914200