Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie is een innovatief sextoy met verrassende mogelijkheden. Dit boeiende seksspeeltje is perfect voor extraordinaire sensualiteit en komt in paars of roze kleur. De Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie heeft verschillende functies zoals , air pulse-technologie, trillings- en 360-graden rotatie mogelijkheden en 8 knoppen bediende werking. Door middel van de ergonomisch vormgegeven handgreep kunt u de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie gemakkelijk hanteren.

Eigenschappen:
• 2 verschillende stimulatiefuncties
• Air pulse-technologie voor intenst gevoel
• 8 knoppen bediende werking
• 360 graden rotatie
• Vibratiefunctie met 15 snelheden
• Roze of paarse kleur
• Gemaakt van safe siliconen
• Laadbaar en waterdicht

Wat is de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie?

De Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie is een opwindend sextoy met een ergonomisch vormgegeven handgreep. Het seksspeeltje is verkrijgbaar in paars of roze en heeft een dubbele stimulatiefunctie, air pulse-technologie, trilmogelijkheden en een knoppenbediening. U kunt de 360-graden rotatie en vibratie afzonderlijk instellen en deze tweaken aan uw persoonlijke voorkeur aan. Met de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie heb je altijd controle over je blendend en sensueel plezier.

Hoe gebruik je de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie?

Bedien de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie eenvoudig met de 8 knoppen bediening. U kunt kiezen uit 15 vibratiesnelheden en de air pulse-technologie instellen. De intensiteit van de vibraties en de air pulses kunt u naar wens aanpassen. Begin met een lage instelling en werk uzelf op naar meer ruige actie. Beide stimulatiefuncties zijn mooi afzonderlijk van elkaar te bedienen. Ervaar zelf welke combinatie het beste bij jouw seksuele avonturen past.

Voor wie is de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie?

De Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar opwindend en sensueel plezier. Het seksspeeltje bevat een dubbele stimulatiefunctie, air pulse-technologie en trillingsmogelijkheden die ideaal is voor clitorale en stimulatie. Het poederachtige en body safe siliconen materiaal voelt aangenaam aan op de huid en is gemakkelijk te reinigen. Bovendien is de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie laadbaar en waterbestendig.

Hoe vergroot Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie je seksleven?

De Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie geeft je de mogelijkheid om je seksualiteit te verkennen door toegang te krijgen tot ongekende sensualiteit en tal van opties voor heerlijke stimulatie. Door middel van de 8 knoppen bediende werking kun je je seksuele ervaring perfect afstemmen op je eigen behoeften. De combinatie van lieflijke zachte vibraties en krachtige air pulses is er speciaal voor gemaakt om je partner een explosieve, unieke seksualiteit te laten ervaren. Verwen jezelf of je partner met klinkende seksplezier.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie gebruiken?

De Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie is heerlijk te combineren met andere sextoys. U kunt de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie gebruiken bijvoorbeeld in combinatie met clitorale , penisringen, , , kunstvagina's en anale pluggen. Voel zelf de combinatie van verschillende sextoys die uw seksualiteit op een hoger niveau brengt.

Hoe reinig je de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie?

Ondanks dat de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie volledig waterdicht is, raden we aan het seksspeeltje niet te gebruiken onder de douche of in bad. Gebruik voor het reinigen lauw water en een milde, niet-agressieve zeep. Wrijf het seksspeeltje met je hand zachtjes schoon en maak het af met een droog doekje. Daarna kunt u het seksspeeltje bij kamertemperatuur laten drogen.

Probeer de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie

Wees niet bang om te experimenteren met de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie. Verwen je partner met de vele sensualiteit die het seksspeeltje te bieden heeft. Wij adviseren het sextoy in te schakelen in je partner spel en beleef samen ongekende hoogte punten. Ontdek zelf wat de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie voor jouw seksualiteit kan betekenen en koop de Cutie Heart – Air Pulse Stimulator + Vibratie in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504037264, 4061504037271