Een seksuele ontdekkingsreis begint met de sensuele Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse , want de Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator is het ultieme sekstoy voor zowel mannen als vrouwen. Met Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator kun je eindeloos variëren in de manier van seksuele stimulatie, precies zoals jij het wilt. Hieronder hebben wij een lijst met de voordelen van de Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator.

  • Gemaakt van medisch silicone, waardoor de vibrator hygiënisch en body safe is.
  • Trillende pulsen die diep bij je voelen.
  • Aanpasbaar naar je voorkeuren.
  • Stille motor, voor geschikt voor discreet gebruik.
  • Draadloos en waterproof.

Wat is Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator?

De Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator is een uniek seksspeeltje dat gebruik maakt van trillende pulsen die diep ervaren worden. Deze pulsen zorgen voor een nieuwe manier van verwennen van het lichaam voor mannen en vrouwen. De Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator is gemaakt van medisch silicone waardoor het zacht aanvoelt bij inname en hygiënisch en body safe is. De vibrator is daarnaast draadloos en waterproof waardoor je hem makkelijk schoon kan maken.

Hoe werkt Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator?

De Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator heeft vier pulsatiestanden die eenvoudig aan te passen zijn met de – en + knoppen op het handvat. De pulsen zijn trillende stromen lucht diep in het lichaam voelbaar zijn. Met één hand kan door de snelheid worden aangepast, maar de vibrator kan ook voor langere tijd worden ingesteld.

Voor wie is Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator bedoeld?

De Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator is ideaal voor single mannen en vrouwen, maar ook voor stellen die hun intieme momenten willen verrijken. Het speeltje is ook een leuk cadeau voor een verjaardag of ander speciaal moment.

Hoe verbeter je je seksleven met Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator?

Met de Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator kun je diepe sensaties diep in je lichaam ervaren. De variabele trillingsstanden maken het mogelijk om je seksleven te verrijken. Of je nu op zoek bent naar een zachte sensatie of een sterkere stimulatie, met de Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator heb je alles in eigen hand.

Welke andere speeltjes en toys werken goed met Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator?

De Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator is perfect te gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys. Zo kun je de vibrator combineren met clitorisstimulators, anale toys, 's, en zelfs butt plugs voor nog meer plezier.

Hoe reinig je Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator?

Voor hygiëne en veilig seksspeeltjes gebruik, is het belangrijk om seksspeeltjes na elk gebruik te reinigen. Laat de vibrator afkoelen voordat je hem schoon maakt. Maak vervolgens het speeltje helemaal schoon met een milde zeep en water. Maak gebruik van een specialisatie seksspeeltjes cleaner voor optimale hygiëne.

Koop direct je Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator bij Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om je seksleven te verbeteren? Probeer dan de Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator uit, het ultieme sekstoy voor mannen en vrouwen. Door de variabele pulsen daalt het Libido naar een nieuw niveau voor je en je partner. Bestel direct de Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator in onze sekswebwinkel Ladykiller.nl en ontdek de krachtige pulsen van de Curvy Trinity 3 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504036526, 4061504036533