Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse biedt nèt een extra stimulering voor die ultieme verrukking. Deze verbluffende inbrengbare vibrator is speciaal gemaakt voor intens plezier. Met de speciale pulsatie luchttechnologie kan de vibrator ongekend genot bieden. De Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator garandeert een onvergetelijke ervaring.

Eigenschappen Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator:

– Unieke Air Pulse Technologie voor ongekend genot
– Pulsatie luchtstroom voor een intense stimulatie
– Ontwerp dat perfect aansluit op het vrouwelijke lichaam
– Verstelbare standen voor extra plezier
– Oplaadbare batterij die lange sessies mogelijk maakt
– Draadloze afstandsbediening met oplaadfunctie

Wat is de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator?

De Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator is een revolutionaire manier om die ultieme sensatie te bereiken. Dit vibratie speeltje aan de hand van unieke luchttechnologie met speciale pulsatie. Hierdoor worden je meest intieme plekjes intens gestimuleerd dat eindigt in een sensuele climax. Door zijn innovatieve ontwerp sluit het perfect aan op het vrouwelijk lichaam. Dankzij de verstelbare standen kan je per sessie je eigen grenzen verkennen. Wat maakt de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator ook zo populair? De draadloze afstandsbediening waarmee je de vibratie kan bedienen. De oscillatie gaat vanzelf aan en uit zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Daarnaast is deze ook vanzelf op te laden zodat je niet meer afhankelijk bent van batterijen.

Hoe gebruik je de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator?

De Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator biedt de ultieme stimulatie. Door middel van de inbrengbare vibrator word je intieme plekjes geactiveerd en voel je een ongekend genot dat eindigt in een verrukkelijke climax. Breng de vibrator voorzichtig in. Schakel de afstandsbediening in om de oscillatie in gang te zetten. De intensiteit en het ritme bepaal je volledig zelf door de verstelbare standen. Als je klaar bent, verwijder je de vibrator en zet je de afstandsbediening uit.

Voor wie is de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator bedoeld?

De Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een ultiem genot. Of je nu alleen bent of samen met je partner, deze vibrator maakt je meest intieme plekjes wakker. Als je op zoek bent naar iets anders of gewoon eens wat spectaculairs wilt ervaren, is de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator de vibrator voor jou!

Hoe verbeterd de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator je seksleven?

De Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator maakt je seksleven compleet. Door middel van zijn luchttechnologie en pulsatie luchtstroom voel je extra stimulatie die eindigt in een steeds intenser wordend genot. Met dit speeltje maak je je meest intieme plekjes wakker en breng je je seksleven naar een hoger niveau.

Met welke andere speeltjes en toys is de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator te gebruiken?

De Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator is een van de meest veelzijdige en innovatieve sekstoys die op de markt zijn. De vibrator is uitstekend te combineren met andere speeltjes en toys voor het ultieme genot. Neem bijvoorbeeld een toyring voor extra stimulatie of een clitorisstimulator voor een dubbel gevoel. Je kan ook kiezen voor een doe-het-zelf project en de vibrator combineren met blazen met massageolie of andere visceuze entertainment.

Hoe moet je de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator reinigen?

Om ervoor te zorgen dat de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator brandnieuw en hygiënisch blijft, is het belangrijk om de vibrator goed te reinigen na elk gebruik. Gebruik na elk gebruik een schoonmaakmiddel en lauw water en als je de vibrator met een antiseptisch middel reinigd. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en zorg dat de vibrator goed droog is voor je hem terug opbergt.

Moet je de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator proberen?

Als je op zoek bent naar een intense sensatie, is de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator de ideale vibrator voor jou. Deze inbrengbare vibrator draait op unieke luchtttechnologie waardoor je meest intieme plekjes tot leven komen. Probeer de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator en ontdek een ongekend genot dat eindigt in een verrukkelijke climax. Vind de Curvy Trinity 2 – Inbrengbare Air Pulse Vibrator vandaag nog in onze seksshop LadyKiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504036502, 4061504036519