Met de Cuff him armband komt er een boost aan seksueel plezier in je relatie of alleenstaande seksuele avonturen. Deze sexy handboeien armband heeft een luxe, maar toch stijlvolle uiterlijk. Bovendien is het een veilig sekstoy die je partner geen pijn doet, wat heel belangrijk is. Cuff Him – Handboeien Armband heeft de volgende eigenschappen:

• Gemaakt van hoogwaardig leer, stevig en duurzaam
• Met knopen verstelbare pasvorm zodat hij bijna iedereen past
• De polsenbanden zijn drukvrij en comfortabel
• Komt met twee sleutels waarmee je de boeien gemakkelijk veilig kunt vergrendelen
• Kan worden gebruikt met andere seksueel bedreven speeltjes en -

Wat is Cuff Him – Handboeien Armband?

Cuff Him – Handboeien Armband is een veilig sekstoy gemaakt van hoogwaardig leer voor singles en koppels. De handcuff is voorzien van een zacht leer en heeft stevige knopen die je in en uit kunt zetten zodat deze bijna iedereen past. Het heeft ook banden die drukvrij en comfortabel aanvoelen. Met twee penningen kunnen de handboeien nauwkeurig worden vergrendeld.

Hoe wordt Cuff Him – Handboeien Armband gebruikt?

Cuff Him – Handboeien Armband is ontworpen om één partner in controle te houden. Zowel de dominant als de submissief kunnen het speeltje voor hun eigen plezier gebruiken. Wanneer je de armband sluit, zul je merken dat je partner geen bewegingsvrijheid heeft. Koppels kunnen de handboeien ook gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys om hun seksuele avonturen op te voeren.

Voor wie is Cuff Him – Handboeien Armband bedoeld?

Cuff Him – Handboeien Armband is bedoeld voor personen die hun seksuele avonturen willen opvoeren met hun partner. Het is bedoeld voor koppels die hun relatie willen dynamiseren en willen ontdekken wat BDSM inhoudt. De handcuff lijkt ingewikkeld, maar is eenvoudig te gebruiken. Zowel beginners als ervaren BDSM-spelers zullen hun seksuele avonturen naar het volgende niveau tillen met deze handboeien. Uiteraard moeten mensen altijd bijhouden of hun partner seksuele activiteit comfortabel en plezierig vindt.

Hoe Cuff Him – Handboeien Armband je seksleven kan verbeteren

Cuff Him – Handboeien Armband is een seksspeeltje dat het seksleven een boost kan geven. Met de boeien kunnen koppels hun leven extra kruiden en hun ën verwezenlijken. Dominanten kunnen hun submissief vastbinden; submissieve partners kunnen hun fantasieën verwezenlijken. Tijdens de actie kunnen partners hun machtsverschillen verkennen, wat uiteindelijk uiterst bevredigend kan zijn voor beide partijen.

Met welke andere speeltjes en toys kan Cuff Him – Handboeien Armband worden gebruikt?

Cuff Him – Handboeien Armband kan op verschillende manieren worden gecombineerd met andere seksspeeltjes en toys. Je kunt hem gebruiken in combinatie met , , strap-ons, -sets en vele andere. Door alles met elkaar te combineren, kunnen koppels hun seksuele avonturen naar het volgende niveau tillen.

Hoe de Cuff Him – Handboeien Armband te reinigen?

Het is belangrijk om je seksspeeltjes regelmatig te reinigen om ervoor te zorgen dat ze hygiënisch schoon blijven. Cuff Him – Handboeien Armband kan worden schoongemaakt met een natte doek en warm water met zeep. Gebruik geen chemische harsen of andere agressieve producten. Zorg ervoor dat je de armband na gebruik weer droogmaakt en goed afsluit.

Probeer Cuff Him – Handboeien Armband uit en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een seksspeeltje dat je seksuele ervaringen naar een hoger niveau tilt, kun je Cuff Him – Handboeien Avrolia krijgen! Met deze handcuff kun je je seksuele avonturen dynamiseren en fantasieën verwezenlijken. Probeer het uit vandaag nog en koop de Cuff Him – Handboeien Armband bij de toonaangevende seksshop Ladykiller.nl. Vergeet niet om je bestelling op tijd te plaatsen voor gratis verzending.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518034045