Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een uitzonderlijk luxe, romantische massagegel die erop is gericht om uw erotische ervaring verder te verhogen. Het kruidige aroma van wilde bessen en verwarmende ingrediënten maken van deze massagegel de perfecte keuze voor intieme momenten met uw geliefde. Met de Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml creëert u wonderbaarlijke sensaties die u beide nooit eerder heeft ervaren.

Eigenschappen:

– Kruidige aroma van wilde bessen
– Verwarmende ingrediënten
– 100 ml
– Uitzonderlijk luxe massagegel
– Verbeterde erotische ervaring

Wat is Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is een luxe massagegel die zeer geschikt is als basis voor elk erotisch moment. Dankzij het kruidige aroma, verwarmende ingrediënten en tweehonderd gram massagegel komt het met alles wat nodig is om de ultieme spa ervaring te creëren. Met dit luxe product kunt u en uw partner genieten van langdurige, sensuele massages.

Hoe gebruik je Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

Het is zeer eenvoudig om Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml te gebruiken. U moet alleen een kleine hoeveelheid massagegel op uw handen verdelen en deze vervolgens gelijkmatig verdelen over uw partners lichaam. U kunt de massagegel met uw vingers, open handen of schouders verspreiden. Bij het verspreiden van de massagegel kunt u zoet zacht of hard masseren, afhankelijk van wat uw partner wenst. Wanneer u klaar bent met het masseren kunt u op eenvoudige wijze de Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml van uw partners lichaam verwijderen met een handdoek.

Voor wie is Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is de perfecte manier voor stellen om een erotische, sensuele sfeer in hun slaapkamer te creëren. Met de massagegel kunt u samen genieten van verschillende intieme momenten en een nieuwe vorm van energie en bevrediging creëren. Daarnaast is de Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml ook geschikt voor alleenstaanden die meer variatie willen in hun seksleven.

Hoe kan Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml je seksleven verbeteren

Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml helpt u om één te worden met uw partner en proeft en voelt een nieuwe intensiteit die u nog nooit eerder heeft ervaren. De luxe massagegel is opgenomen in tal van seksfabels, waardoor uw seksleven op een geheel nieuw niveau komt. Met Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml wordt liefde maken een heerlijk, romantisch avontuur geheel vol met genot en extase.

Met welke andere speeltjes en toys gebruik je Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml kan niet alleen als basis voor een romantische, gebruikt worden, maar ook in combinatie met uw favoriete seksspeeltjes en toys. U kunt de massagegel gebruiken om uw favoriete of mee in te vetten en zo een extra gladde ervaring te creëren. Ook is de Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml geschikt om dure stukken erotisch speelgoed en mee in te vetten.

Hoe reinig je Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

Na het gebruik van de Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml is het van belang de massagegel goed te reinigen. Gebruik hiervoor een mild reinigingsmiddel en vermijd schurende of chemische producten. De beste manier om de massagegel schoon te maken is door er af en toe een warme, lauwe douche mee te nemen. Na het douchen moet u de massagegel goed afdrogen en op een koele, droge plek oplageren.

Probeer Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml

Als u op zoek bent naar een luxe, verwarmend massagegel om uw erotische ervaring te verhogen dan is Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml de perfecte keuze voor u en uw partner. Niet alleen is een kruidige aroma van wilde bessen ervan afgeleid, ook biedt de massagegel alle ingrediënten die u nodig heeft om een romantische, erotische sfeer te creëren. Bestel Wild Blackberry – Verwarmende Massage Gel – 100 ml hier bij Ladykiller.nl en laat u verrassen door de spanning en om bereidheid die dit product te bieden heeft.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

898788000356